reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

mi mama ostatnio ciagle truje ... no wez 15.01 urodz wyprawke dostaniesz ... żółtą z chamskimi napisami rmf fm ... i trzeba zdjecia dziecka wrzucać i pisać jakieś głupoty ... Nie dla mnie takie eventy

Grochson, Emilchen, Ewi nic a nic się nie odzywają

reklama
Femme ja wiem, że Ł da sobie radę.
Nie raz zostawał z dzieciakami jak były chore, jak jeździłam do szkoły czy jak w sierpniu w szpitalu leżałam.
Bardziej martwię się o moje cycole, o to, że będzie płacz przy odwiedzinach szpitalu no i Ł wcześnie do pracy wyjeżdża i kurde szkoda mi żeby dzieciaki siedziały w przedszkolu od 6.30-16.30, a z drugiej strony szkoda mi żeby Ł urlop wykorzystywał kiedy chodzi głównie o odwiezienie ich.

Sprite my modemu Minionka zamawiamy z allegro, ale mam problem co dla Niksona od Lili :p

U nas to ja się o Tymka martwię, bo z Nikolą już przerabiałam nowego dzidziusia w domu i wiem, że mogę być spokojna.
Gorzej z tym moim cyckiem, bo on tylko "tulić mamusie".
Ostatnio szwagierka przytuliła mi się do brzucha, a on spojrzał i mówi "ej to moja mamusia".
Mam nadzieję, że dla siostrzyczki będzie bardziej wyrozumiały.

dzięki za opinie. no to jest taki specyficzny towar, więc wiecie :-D:-D:-D

Żelka, ja się boję reakcji mojego na siostrę. ojjjj bardzo się boję.

alecta, no identyczne obawy mam co do młodego, ech.

Ostatnia edycja:
Alecta będą musieli przeżyć nie ma co się martwić ;-)

Hymmm... Mówicie że coś wypada kupić od nowego dzidziusia dla rodzeństwa? :p pierwszy raz słyszę :-D prędzej to Nina chodzi i chce małej coś kupować :p

femme, nie wypada, tylko może pomóc. ale Ty masz już dużą i mądrą córkę, więc ja bym tak bardzo się tym tematem nie przejmowała. bardziej o te mniejsze dzieci chodzi ;-)

No tak też myślałam że chodzi o wkupienie u tych mniejszych co mogą być zazdrosne :p :-D
Ale w sumie to takie fajne może też się zaopatrze w jakiś drobiazg dla Niny żeby dostała jak przyjdzie w odwiedziny ;-) ale ja już się nie mogę doczekać jej reakcji :-D

Coś mi się w ci.pce poprzestawialo. Nie kumam tego, to możliwe żeby się coś w środku poprzesuwalo? Jak aplikowalam wcześniej leki czy wiesiołek to normalnie wkladalam Paluch pionowo i koniec, a teraz nie dość że miękko (ale to dobrze) to kuźwa od rana nie mogę wcelowac do środka, normalnie jakby ten cały przewód przeniósł się w stronę du.pki czy krzyża tak po skosie jakoś.
Znacie się na tym? Bo dla mnie to dziwne ze tak sobie w środku położenie cis zmienia

reklama
Źle powiedziane na skos tzn jest na skos ale jakoś tak dziwnie tak w tył wsxystko poszło ze naprawdę mam problem z tym wiesiolkiem nie umiem trafić za nic :/
T tez twierdzi ze jakoś inaczej jest ze ciężko mu.

Teraz tylko pytanie czy to dobrze czy źle, bo znając mnie to źle :p

Do góry