reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

I dupa z grania w tym czasie co was nadrabialam to mi mąż zasnął :-D

LAYDEEK nie ciekawie :-/ juz niedługo ;-) kiedy masz jakąś wizytę?

Jezyk moja Nina ma i się bawi ;-) a ma od dwóch miesięcy :-D ona na urodziny kasę dostawała od wszystkuch i mogła sobie kupić co chce, jak na prezent od jednej osoby uważam że też za drogo :-/

SPRITE ja obstawiam że będę ostatnia :p w ogóle się nie czuje na poród :-D

reklama
Femme- no dzieci tak mają. Moi chlipcy jak dostaną na urodziny kasę to też czasami kupują takie rzeczy, że mnie skręca. No ale kasa ich i to im ma się podobać :p

Żelka, ale tym sie opiekować nie da :-p:-p

agulqa, no jasne! :tak:

Laski, ciągle mam ten pessar. nowiutki. sterylizacja ważna do czerwca 2015. myślicie, że głupio napisać dziewczynom z wcześniejszych miesięcy, że mogę odsprzedać za pół ceny? zawsze na pieluchy się przyda, a tak leży i zaraz trzeba będzie go wyrzucić :confused:

femme, za tydzien w piątek 9 stycznia. Ja juz chce rodzic, ale błagam zeby nie 5,6,7 stycznia! Moj G w delegacji i co ja sama bym poczęła???
Juz chyba z 10 osób mówiło mi żebym rodziła 15 :p
Ludzie to maja pomysły. Jakby to od nas zależało :-)

Sprite, pisz!!!!! Dla ciebie częściowo zwrot kasy, a dla innej mniejszy wydatek!

Jezyk no ja wolę żeby ona sobie sama zarządzala kasą i poznała wartość teraz przynajmniej wie ile trzeba zbierać żeby sobie zabawkę kupić :p

SPRITE myślę że spokojnie możesz napisać ;-) jak ktoś się trafi co musi kupić to skorzysta też przecież skoro za pół ceny :-D

Szprajt ale to dzidziusiem sie trzeba opiekować :D

Kurcze moje dziecko jest tak zafascynowane dzidziolem, z ejestem w szoku, codziennie po 150x sie pyta kiedy sie urodzi, wie gdzie sa pieluszki i ubranka ... i mowi ze bedzie mi wszystko podawał i pomagał i ze kocha dzidziusia bartdzo mocno!! :szok:

Ciekawe jak się to bardzo zmieni jak juz dzidziuś bedzie po tej stronie :-D:-D

reklama
Zelka no to super ze tak czeka oby nic się nie zmieniło ;-)

Ja jeszcze pieluch nie mam... :-D

LAYDEEK dałabyś radę :-D ja idę w ciemno drugi raz nie znam nikogo ze szpitala w którym będę rodzic :p

A miał ktoś wieści od Emilchen może?

Do góry