reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Mommy Sylwi miała iść się umówić na cc ale po zdjęciu pessara jeden czy dwa dni i akcja sama poszła

Tasia jakieś 15min temu napisałam SMS do Karpanna ale nic nie odpisała jeszcze. Może Oscar stwierdził że koniec tego dobrego i wychodzi :p

Ostatnia edycja:
no teraz już po fakcie, ale o tym samym pomyślałam, co Doggi napisała. przecież można było tak to zaplanować, żeby pessar ściągnąć na sali operacyjnej. ech :-(

Gadałam z Karpanna u niej nic się nie dzieje w sensie skurcze, poszła spać ale strasznie obolala jest.

Strasznie jestem ciekawa czy któryś maluch zrobi psikusa i urodzi się przed północą ;)

Ehhh masakra :-( Ciołki nie lekarze....

Doggi co ty tak wywołujesz :-D Mój się dzisiaj wierci jak szalony, brzuch znów mi się obniżył , malutko ale widocznie bo ja baaardzo wysoko go miałam ;-) Ommommm... dobra bułeczka była... ;-)

Ja z góry mówię, że się nie piszę na dziś :-) Chociaż mały jakiś taki mało ruchliwy jest, nie wiem czy to kwestia małej ilości miejsca czy po prostu ma taki dzień..

reklama
Do góry