reklama
bada m.
Fanka BB :)
To i ja się do toastu przyłącze
Szczęśliwego Nowego Roku :-) dużo zdrówka ,szczęścia i radości z naszych pociech oraz samych lekkich porodów i żebyśmy tu za rok w tym samym gronie wstawiały zdjęcia pierwszych kroków i cudnych tortów naszych roczniaków :-)
Szczęśliwego Nowego Roku :-) dużo zdrówka ,szczęścia i radości z naszych pociech oraz samych lekkich porodów i żebyśmy tu za rok w tym samym gronie wstawiały zdjęcia pierwszych kroków i cudnych tortów naszych roczniaków :-)
MommyTigger
Jezyk a ja nienawidzę Zresztą z alko to tylko szampana (ale normalnie oryginalnego nie te ruskie bo to lampkę wypiję i...wymiotuję A prawdziwego całą butlę opędzluję i tak raz do roku piłam ), z piw normalne wypije ale bez soku bo po soku brzuch mnie boli a ze smakowych somersby <3 no i whisky z colą , lodem i cytrynką. Ale kiedy ja piłam Ponad rok temu No nie pogardze też drinkami dobrymi kolorowymi ale nie za słodkie. Wypiję może za 2 lata coś Chyba , że wesele jakieś będzie w 2015 a coś się szykuje
Doggi, pojesz chruścików i przejdzie Ja idę bułeczkę sobie zrobić i na wieczór zjemy albo pierogi ruskie co polepiłam albo gołąbki (kooocchaaaammm gołąbki) mam taką fazę na nie , że aż wstyd.
Ps. z Psinką wyszłam, pójść poszła ale nic się nie załatwiła biedna...
Doggi, pojesz chruścików i przejdzie Ja idę bułeczkę sobie zrobić i na wieczór zjemy albo pierogi ruskie co polepiłam albo gołąbki (kooocchaaaammm gołąbki) mam taką fazę na nie , że aż wstyd.
Ps. z Psinką wyszłam, pójść poszła ale nic się nie załatwiła biedna...
Ostatnia edycja:
Porod masakra. Wszystko czego sie obawialam sprawdzilo sie. Skurcze jak sie ruszyly to poszlo rozwarcue w godzine. W szpitalu przedluzalo sie bo badania,brak gr krwi i zanim zaczelo sie to ja parlam. Chcieli juz odbierac, bol masakryczny, chociaz na jtg taki sie nie rysowal. Jak rozcieli to okazalo sie ze macica popekala, srary szew puscil i wyszedl bark dzieciatka. Operacja trwala dlugo, bylo zagrozenie usuniecia macicy. W czasie stracilam duzo krwi, zaczelo spadac cisnienie. Szybko przetaczanie, osocze, plyny. Szybko zaczeli szukac gdzie sie dodatkowo wkluc, w koncu udalo sie na szyji. Zszywali dlugo, chyba 2 godz.
Tak wiec dziewczyny nie szalejcie z wywolywaniem porodu.
Imienia jeszcze nie ma, ogolnie jest grzeczna, duzo spi.
.
Tak wiec dziewczyny nie szalejcie z wywolywaniem porodu.
Imienia jeszcze nie ma, ogolnie jest grzeczna, duzo spi.
.
jenn200818
Sylwi współczuję.. dobrze, że chociaż mała grzeczna i śpi, a Ty możesz wypoczywać.
Sylwi biedna ważne ze skończyło się dobrze!!! I macica oszczedzona. Kurde a tej sytuacji gin nie mógł jakoś przewidzieć? Zamiast czekać na zbawienie wyjąć pessar tuż przed cc nosz kurde, nacierpialas się dobrze ze juz masz to za sobą i możesz cieszyć się córcią
W ogóle dziewczyny, to jak teraz 3ech chłopców się powinno urodzić żeby równowaga była zachowana ZGŁASZAM SIĘ NA OCHOTNICZKE mogę się poświęcić, niech stracę (brzuch)
W ogóle dziewczyny, to jak teraz 3ech chłopców się powinno urodzić żeby równowaga była zachowana ZGŁASZAM SIĘ NA OCHOTNICZKE mogę się poświęcić, niech stracę (brzuch)
reklama