reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b matko weź wyciskaj tego twojego prawie narzeczonego, pięknie opisał to z perspektywy samca. Tak hak Nulini płakałam i sikałam ze śmiechu równocześnie :)

Bada usiadłam żeby uzupełnić i wtedy przyszedł T żeby bieżnie rozłożyć <wstydniś> i poszłam na spacer na biezni :D uzupełnienie jak się położę do łóżka bo i tak nie sypiam a będę miała co robić ;)

Dziewczyny puki co nie wiem czy wiesiołek coś da konkretnie ale skurcze mam konkretne wiec puki co działa lepiej niż sex, olejek rycynowy, herba z malin,sprzątanie i spacery, razem wzięte (przy oli nic nie dawały) mam skurcze takie ze cho cho nosz kurde muszą choć trochę pomóc ;)

reklama
Żelka jsk nie jął tak, co prawda zrobiłam tylko spacerek, przeszłam 3km w tempie 4,5km/h wiec żółwie tempo ale jestem zakochana w niej i nie mogę się doczekać pierwszego biegu

Bada jutro spoko o 22 zaczynam :p

Ja si€ maluje jak wychodze z domu,najczęściej podkład i tusz do rzęs.pewnie to wezmę na wyjście ze szpitala.co do gotowania to zapasów nie robie,mój troch€ gotuje ale musi mieć dokładny przepis.

Doggi, ja się naoglądałam tych wypasionych bieżni, bo jakoś pół roku temu spotykałam się z przedstawicielami firm typu fitness consulting itp. jezu, ale te ceny. bieżnia za 80 tys. ja pierdziele... :szok:

reklama
Sprite no te wypasione są zaje.biste ale ceny... Kosmos :( mój kupił mi elektryczną ale na domowe warunki ale co trzeba ma ;) i mogę ustawić sobie bieganie pod górkę nawet wiec dla mnie bomba :) rozpędza się do 16 km/h wiec dla mnie w zupełności starczy :)

Do góry