reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Co za gow.no
Tablet mi sie wylaczyl
Z tego co pamietam to
Filipia nie martw sie, bedzie wsio ok, &&& a zosienkamjaki pucek przy robsonie ;-)
Mommy do centrum medycznego
Alecta powoedzieli ze po nowym roku 18sto latkowie odchodza od pediatrow i beda miejsca, poza tym za daleko mieszkamy bo ponad 20km w obie strony i w razie gdyby lekarz musial przyjechac to nfz nie zwroci mu kasy wiec musze szukac cos blizej
Karpanna a maz nie moglby ugotowac?
Podziwiam
Ogolnie w ciazy przytylam 16kg, do domu zabralam 8,5kg
Wiec jest co zrzucac
Mommy zazdroszcze z pediatra
Ja lezac w szpitalu nie mialam sily myslec o tym zeby sie malowac a co dopiero zeby to robic
Ja w szpitalu sie ogolilam ;-) i mega radosc byla ze tak latwo idzie i wsio widac ;-)
Na wyjscie tez sie nie malowalam
A ja jakos nie mam czasu jesc
Ł mnie spytal czy jadlam kolacje i chyba z 5min zastanawialam sie nad odpowiedzia
Mommy ja tez wlasnie laser planuje
Nulini a ja jak czytalam poczatek glowmie o ciazy to wylam ze wzruszenia
Tylko nie mow ze skarpetki cie rozbawily? Myslalam ze mu je.bne
Ja cierpie a ten mi kur.wa ze mam smieszne skarpetki i skad je wzielam
Mommy ale tez ze smiechu plakalas?
Doggi powiem Ci ze planuje to wydrukowac i schowac gdzies na pzmiatke
Za kilka lat bedzie to tzw wyciskacz lez ;-)
Tablet mi sie wylaczyl
Z tego co pamietam to
Filipia nie martw sie, bedzie wsio ok, &&& a zosienkamjaki pucek przy robsonie ;-)
Mommy do centrum medycznego
Alecta powoedzieli ze po nowym roku 18sto latkowie odchodza od pediatrow i beda miejsca, poza tym za daleko mieszkamy bo ponad 20km w obie strony i w razie gdyby lekarz musial przyjechac to nfz nie zwroci mu kasy wiec musze szukac cos blizej
Karpanna a maz nie moglby ugotowac?
Podziwiam
Ogolnie w ciazy przytylam 16kg, do domu zabralam 8,5kg
Wiec jest co zrzucac
Mommy zazdroszcze z pediatra
Ja lezac w szpitalu nie mialam sily myslec o tym zeby sie malowac a co dopiero zeby to robic
Ja w szpitalu sie ogolilam ;-) i mega radosc byla ze tak latwo idzie i wsio widac ;-)
Na wyjscie tez sie nie malowalam
A ja jakos nie mam czasu jesc
Ł mnie spytal czy jadlam kolacje i chyba z 5min zastanawialam sie nad odpowiedzia
Mommy ja tez wlasnie laser planuje
Nulini a ja jak czytalam poczatek glowmie o ciazy to wylam ze wzruszenia
Tylko nie mow ze skarpetki cie rozbawily? Myslalam ze mu je.bne
Ja cierpie a ten mi kur.wa ze mam smieszne skarpetki i skad je wzielam
Mommy ale tez ze smiechu plakalas?
Doggi powiem Ci ze planuje to wydrukowac i schowac gdzies na pzmiatke
Za kilka lat bedzie to tzw wyciskacz lez ;-)
MommyTigger
Doggi zazdraszczam bieżni :-)
Jeju ja znów bo seksie i masażu-tragedyja.... Ciasno jak.... Nieprzyjemnie. Masaż-szczypie i boli. Aż nad cc zaczęłam się zastanawiać Idę po mandarynki i monte....
Jeju ja znów bo seksie i masażu-tragedyja.... Ciasno jak.... Nieprzyjemnie. Masaż-szczypie i boli. Aż nad cc zaczęłam się zastanawiać Idę po mandarynki i monte....
MommyTigger
Agulqa ja ze wzruszenia Mój to taki głupi ,że tylko płakać z wqrwu na niego mogę Ale w tucznie do jakiegoś centrum tak?
jenn200818
Agulqa ja padam ze zmęczenia więc rano sobie przeczytam co ten Twój wyskrobał Początek jest mega więc i reszta pewnie będzie hitem
A ja walczę co jakiś czas z ukłuciami i bólem.. Mam nadzieję, że noc będzie spokojna.
A ja walczę co jakiś czas z ukłuciami i bólem.. Mam nadzieję, że noc będzie spokojna.
bada m.
Jeszcze 24 godziny i styczeń trzymać się dzielnie dziewuchy
Dobrej nocy
Dobrej nocy
Cześć Dziewczyny, od jakiegoś czasu czytam Was i jeśli pozwolicie na sam koniec chciałabym dołączyć do Waszej wesołej gromady Nie bardzo wiem, jak się obsługiwać tym forum, także z góry przepraszam za dziwne rzeczy. ... Mam na imię Ewa, jestem z Krakowa, jak czytam co piszecie to śmiało mogę powiedzieć, że łączę się w bólu U mnie już z górki, modle się żeby przeżyć tę noc bez skurczów , dlatego boję się kłaść spać, bardzo bym chciała urodzić dzidzie chodź by w Nowy Rok!!! Termin mam a raczej miałam z usg na 26.12 a z OM na 29.12....uparłam się od samego początku, że urodze w 2015 r, ale dziś coś zaczęło pobolewać jak na okres, więc była kąpiel, 2 no-spy i rozchodzenie tego, póki co jest ok, oby do jutra!:-) Ja torbę dopiero dziś a właściwie wczoraj dopiero spakowałam, zresztą podobnie jak z łóżeczkiem dziecka, też pare h temu ;p Teraz stoi i mnie straszy przypominając o nieprzespanych nocach! Dodam , że kocham spać i w nocy i w dzień Mam córkę ur czerwiec 2011, ona nie może się doczekać dzidzi a ja umieram ze strachu , czy podołam dwójce.....
Też często nie sypiam, ale od dwóch tygodni nie tyle budzi mnie przymus sikania po raz setny tego samego dnia, ani już nie zgaga, ani już nie wymioty czy ten cholerny hemoroid , który znów po porodzie zatruje mi spokój, tylko....mój mąż! właśnie chrapie obok mnie i zaraz go zabije... jakieś leki na to znacie??? ile go ubije i udusze w nocy to tylko ja wiem...A tak serio, powiem na pocieszenie tyle, że już na sam koniec, jak brzuch trochę opadnie, to większość tych okropieństw odpada sama mnie męczy aktualnie opuchlizna nóg, to , że przytyłam 22 kg i się toczę, bolą pachwiny i stawy . Swoje już po nocach z bólu pleców, zgagi i refluksów wypłakałam nie raz, ta bezsilność...:-(
p.s Serdecznie gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusią
Też często nie sypiam, ale od dwóch tygodni nie tyle budzi mnie przymus sikania po raz setny tego samego dnia, ani już nie zgaga, ani już nie wymioty czy ten cholerny hemoroid , który znów po porodzie zatruje mi spokój, tylko....mój mąż! właśnie chrapie obok mnie i zaraz go zabije... jakieś leki na to znacie??? ile go ubije i udusze w nocy to tylko ja wiem...A tak serio, powiem na pocieszenie tyle, że już na sam koniec, jak brzuch trochę opadnie, to większość tych okropieństw odpada sama mnie męczy aktualnie opuchlizna nóg, to , że przytyłam 22 kg i się toczę, bolą pachwiny i stawy . Swoje już po nocach z bólu pleców, zgagi i refluksów wypłakałam nie raz, ta bezsilność...:-(
p.s Serdecznie gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusią
Ostatnio edytowane przez moderatora:
McPearl
Mysza, witaj. Rozgość się.
Spać nie mogę...wstałam by się nie kręcić w łóżku. Do tego obserwuję młodą czy się rusza. Po tym wczorajszym KTG tak mimowolnie się martwię. Ale co zrobić? Jeszcze trochę ponad 23h i mamy 2015 r. Hurraaaaa.
Spać nie mogę...wstałam by się nie kręcić w łóżku. Do tego obserwuję młodą czy się rusza. Po tym wczorajszym KTG tak mimowolnie się martwię. Ale co zrobić? Jeszcze trochę ponad 23h i mamy 2015 r. Hurraaaaa.
reklama