reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Tasia, ja też kocham depilator Też za to, że włoski odrastają cienkie, słabe, jasne, jak u dziecka
sprite, ja też przy sikaniu lałam Tantum Rosa, bo szczypało kur.ewsko
Megami, u mnie -12
sprite, ja też przy sikaniu lałam Tantum Rosa, bo szczypało kur.ewsko
Megami, u mnie -12
MommyTigger
Fanka BB :)
Jenn dawaj, podzielę się ;-) Zjadłam rządek(nie pionowy ) , 3 żelki i mam dość. Zasłodzona jestem do końca tygodnia
U mnie -3 :-( Idzie odwilż, ja nie chcę....
Nulini ja muszę tantum rose jeszcze kupić.
Co do kłaków, po połogu idę na laser - nóg, okolic bikini a pachy zobaczymy. Dość mam codziennego golenia latem.
U mnie -3 :-( Idzie odwilż, ja nie chcę....
Nulini ja muszę tantum rose jeszcze kupić.
Co do kłaków, po połogu idę na laser - nóg, okolic bikini a pachy zobaczymy. Dość mam codziennego golenia latem.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
AGULQA, popłakałam i posikałam się ze śmiechu Twój Ł jest przekozak Jutro każę mojemu to przeczytać
bada m.
Doggi gdzie Ty się podziewasz 3 nowe obywatelki są na tym świecie ,a lista nieuzupełniona ;-)
MommyTigger
A ja się popłakałam po przeczytaniu opisiu 9 mies "prawie narzeczonego" agulki
dagi27
Dziewczyny, które napisały o wiesiołku dzięki, w czwartek
Będzie u mnie. Agulaq_b Twój L po prostu zajebi.ście opisał wszystko, aż się poryczalam trochę ze śmiechu trochę ze wzruszenia.....a teraz idę sprzątać łazienkę....
U mnie 2st. Śnieg dalej leży, ale wieje wiec i temperatura inaczej odczuwalna. Nogi mam jak mamy a pięty jak stopy dinozaura, po nowym roku jak zdążę musze iść na pedicure.
Ja mam Marzenie, że po połogu zrobię sobie brwi permamentne....prezent na urodziny
Będzie u mnie. Agulaq_b Twój L po prostu zajebi.ście opisał wszystko, aż się poryczalam trochę ze śmiechu trochę ze wzruszenia.....a teraz idę sprzątać łazienkę....
U mnie 2st. Śnieg dalej leży, ale wieje wiec i temperatura inaczej odczuwalna. Nogi mam jak mamy a pięty jak stopy dinozaura, po nowym roku jak zdążę musze iść na pedicure.
Ja mam Marzenie, że po połogu zrobię sobie brwi permamentne....prezent na urodziny
reklama
Stokrotka34
Dziewczyny zdjecia i szczegoly postaram sie dac jutro:-)
A cc wcale nie byla straszna czuje sie spoczko:-)
A cc wcale nie byla straszna czuje sie spoczko:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: