reklama
agulqa dziewczyno skąd Ty bierzesz tyle energii na te wszystkie robótki i jeszcze muffinki i sprzątanie aaaa... Jesteśmy w tym samym momencie ciąży a ja po prostu chodzę i zdycham
LayDeek teraz chodzą za mną Twoje frytki i co mam zrobić?? Już nie będę szaleć, ale zjadłabym mmm...
Doggi super teścia masz! Nasz piec na razie działa, ale sterownik wysiada więc jak wysiądzie to będzie masakra, bo naprawić się nie da a takiego modelu już nie ma, trzeba by czekać na nowy jakiś. A facet od pieców nie odbiera
Tyle, że u nas jak wysiądzie, to będzie zimno w domu ale woda ciepła bo z bojlera.
alecta ehh jaka Twoja mała śliczna, no i pomocna
Mamy choinkę - żywą jak co roku, ale krzywą i nieubraną
LayDeek teraz chodzą za mną Twoje frytki i co mam zrobić?? Już nie będę szaleć, ale zjadłabym mmm...
Doggi super teścia masz! Nasz piec na razie działa, ale sterownik wysiada więc jak wysiądzie to będzie masakra, bo naprawić się nie da a takiego modelu już nie ma, trzeba by czekać na nowy jakiś. A facet od pieców nie odbiera
Tyle, że u nas jak wysiądzie, to będzie zimno w domu ale woda ciepła bo z bojlera.
alecta ehh jaka Twoja mała śliczna, no i pomocna
Mamy choinkę - żywą jak co roku, ale krzywą i nieubraną
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi mam to samo ;-)
Na swieta na stol mam tylko czerwony obrus ale ze u nas bez Wigilii to nie musze sie spinac
A ja nie wiem czy zrobie
Jutro mam gosci
W pon woeczorem gin a wczesniej zakupy w biedzie
We wtorek robie sernik do tesciowej na wigilie by juz byl
A w srode robie dla nas na swieta
Poza tym mam sporo prania i prasowania Robertowego
No i jeszcze prezent dla sis zrobic a nawet nie zaczelam
Na swieta na stol mam tylko czerwony obrus ale ze u nas bez Wigilii to nie musze sie spinac
A ja nie wiem czy zrobie
Jutro mam gosci
W pon woeczorem gin a wczesniej zakupy w biedzie
We wtorek robie sernik do tesciowej na wigilie by juz byl
A w srode robie dla nas na swieta
Poza tym mam sporo prania i prasowania Robertowego
No i jeszcze prezent dla sis zrobic a nawet nie zaczelam
ale tu choinkowo i świątecznie (choc temat sączących się wód płodowych nijak mi do świąt pasuje ).
ja jakoś nie czuję, że zaraz wigilia i w ogóle. prezenty już dawno spakowane, choinka świeci. nawet mam żywą w kuchni na parapecie , bo w pokoju to wiecie, że mam drewniaka. o takiego tegorocznego
:
ale jakoś tak, nie wiem czemu-nie udziela mi się klimat.
Doggi, jakbym robiła taka wigilię u siebie (nie robiłabym, bo nie mam stołu na tyle osób), ale jakbym robiła, to pewnie stół byłby w podobnym klimacie: czyli najprościej jak sie da ;-)
ja jakoś nie czuję, że zaraz wigilia i w ogóle. prezenty już dawno spakowane, choinka świeci. nawet mam żywą w kuchni na parapecie , bo w pokoju to wiecie, że mam drewniaka. o takiego tegorocznego
:
ale jakoś tak, nie wiem czemu-nie udziela mi się klimat.
Doggi, jakbym robiła taka wigilię u siebie (nie robiłabym, bo nie mam stołu na tyle osób), ale jakbym robiła, to pewnie stół byłby w podobnym klimacie: czyli najprościej jak sie da ;-)
Załączniki
Nulini - twój sernik nie ma w sobie proszku do pieczenia? Co lepiej dać mąkę czy kaszkę?
U nas tak wieje że choinki w lesie chce połamać, masakra.
Mąż wziął urlop do świąt i będzie musiał wszystko sam ogarnąć. Przez to że muszę leżeć nie czuję tych świąt. Chciałabym zasnąć i obudzić się w styczniu.
U nas tak wieje że choinki w lesie chce połamać, masakra.
Mąż wziął urlop do świąt i będzie musiał wszystko sam ogarnąć. Przez to że muszę leżeć nie czuję tych świąt. Chciałabym zasnąć i obudzić się w styczniu.
agulqa_b
Emilchen muffinki ł zrobil
Mowie ze do mnie od wczoraj porod idzie wiekkimi krokami
Ostatnio zdychalam a teraz gory bym przenosila
Nasza choinka tez krzywa
Tzn dzis troche prostsza bo ł mial ja na chqile podniesc
I tak podniosl ze prawie z woadra wypadla
Skorzystalam z okazji i kazalam my "wkopac" do wiadra prosto
Sprite a gdzie na tym stole miejsce na zarcie?
No i ja bym sie bala ze sobie bluzeczke przyjaram
Ale fakt bardzo ladnie
Mowie ze do mnie od wczoraj porod idzie wiekkimi krokami
Ostatnio zdychalam a teraz gory bym przenosila
Nasza choinka tez krzywa
Tzn dzis troche prostsza bo ł mial ja na chqile podniesc
I tak podniosl ze prawie z woadra wypadla
Skorzystalam z okazji i kazalam my "wkopac" do wiadra prosto
Sprite a gdzie na tym stole miejsce na zarcie?
No i ja bym sie bala ze sobie bluzeczke przyjaram
Ale fakt bardzo ladnie
jenn200818
sprite podoba mi się ta Twoja drewniana choinka, super pomysł :-)
reklama