reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
alecta, piękna taca. Też by mi się taka przydała :-) ty pomyśl te rzeczy robić i sprzedawać na macierzyńskim. Mogłabyś nieźle zarobić :-)

Nogi w tyłek mi wchodzą. Prawie 3 godziny bujałam się po mieście ale załatwiłam wszystko co chciałam. Dowiedziałam się też, że u nas po 21 tc trzeba/nie trzeba iść do położnej. Właściwie to chyba nie obowiązek ale jutro pójdę bo już dzisiaj położnej nie było. Na drzwiach wisiała kartka, że spotkania w celu edukacji porodowej i pielęgnacji noworodka.

Porobiłam zakupki, dziś na obiad krupnik. Idę się na chwilę położyć bo padam

Dzieki dziewczyny:-) ! Alecta lakierowanie to masakra, jak robilam bomby i jaja to myslalam ze padne tam szlo z 20 warstw:-) Ufff Doggi dobrze ze ja ludz :-).
Musze szybko sie ogarnac bo urodze i nie bede mogla wycalowac:-) a wczorajnsmarkam sobie a tu z cycek leci:-D

Mi wszystko jedno jak bede rodzic byle szybko poszlo :-)

Alecta zdrowka dla mlodego

Ja wlasnie odebralam z poczty ksiazki dla ł :-) i nie wiem co dokupic jeszcze

Doggi czekam na foty

Susel wooow 600zl niezla kasa :-)

Alecta super taca
Ja tez nienawidze lakierowac
Wkurza mnienze zawsze widac ruchy pedzla itp
W ogole nie wiem moze zlym pedzlem to robie.
Nie zmam siem:-)

Mcpearl wiara nie docenia rekodziela i chce prawie za free takie rzeczy

**** mnie strzeli z moim kompem :-( :angry:
Pora kupić nowy ktoś chce mi zrobić prezent pod choinkę? Bylam bardzo grzeczna! :p :-D

Nie mogę podniesc się z łóżka...

ALECTA wow piękna ta taca! No i zdrówka dla Tymka

SUSEL super z tą premią i fajnie ze znasz już datę urodzin Jagody ;-)

DOGGI pochwal się koniecznie efektem! Też bym bym sobie poszła do fryzjera ale nie mam po co :p

LICJA kurcze może jednak wysłał... Jak mnie wkurza takie nie odbieranie tel :-/

STOKROTKA wszystko będzie dobrze ;-) już tuż tuż!

AGULQA dobrze ze się wypocilas i dzisiaj lepiej ;-)

Co do rodzenia ja tam wole standardowo :p przerażają mnie te wszystkie dziwne pozy :-D

Alecta piękna tacka :-) też taką chcę tylko bardziej w beżu poproszę :-D
Doggi pokaż no się później ;-)
Też mnie kusi jakaś zmiana na głowie ale coś nie mogę się zdecydować. ..
Nasz telewizor oszalał! Od 2 godzin średnio co kilka minut włącza się i wyłącza! !!
Susel takiego Mikołaja to ja rozumiem ;-)

Żelka, no na ostatniej wizycie 25.11. tak właśnie była ułożona. a czkawkę czuję właśnie na dole. cały czas.

Doggi, no to czekam na efekty! :tak:

Mommy, niby 4,5 kg to wskazania do cc.

jezyk, ja lubię takie przemeblowania, oooo tak :tak::tak::tak::tak:

bada, ja też kończyłam pakować prezenty i tak mnie z tego kucania, schylania itp. w cipce kłuje, ze aż przeklęłam te święta :-p:-p

alecta, zdrówka dla Tymka i piękna taca! :tak:

Suseł, mój też dostał sodexo na 600zł. ale już nie pamiętam jak wyglądają. wydane :-D. a raczej wymienione w połowie na gotówkę, bo robiłam zakupy rodzinie-płaciłam bonami,a oddawali mi w gotówce ;-)

ale mam syf w domu. nie mam siły dziś już sprzątać, aaaaa pomocy

reklama
koleżanka co urodziła w nocy synka 4300 nawet nie popękała :tak: jak jej sie udało ?

ja jestem uparta i ugotowałam obiad,który zaplanowałam bez bieżącej wody :-p za to mój syn ma tak wysoko dupkę,że jeść nie mogę siedząc przy stole ,bo tak mnie ciśnie cholera jedna ;-)

Do góry