reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Licja kurcze teraz przed świętami już jest sajgon z wysyłkami... Mi właśnie babka napisała , że 12 mi ten biustonosz wysłała kurierem a dopiero dziś jest... A patrzyłaś jaką ma ocenę ze sprzedaży i komentarze?

Jezyk 4 kg nie, ale 4,5 już tak(no ponoć ;-)). Ja tylko pisałam , że mój przy wagach 4 kg robi już cc.

Jadę do zusu i objeżdzic sklepy , jeszcze jutro będę musiała i tak jechać :-/

Ostatnia edycja:
reklama
Ja chce juz urodzic bo jeszcze troche i w psychiatryku wyladuje:-( dzisiaj mi sie snilo zebjedna coreczka mi umarla:-\ ja juz nie wyrabiam, te leki mnie wykoncza:-( debil ze mnie, ale nie mamy wplywu na ta nasza podswiadomosc:-(

Doggi doradz jako ekspert co mam lykac na przeziebienie?

Z kolesiem pisałam na początku mówił że wyśle paczką w sobotę - w sobotę dał znać że u niego poczta zamknięta i że wyślę w poniedziałek, i teraz w ogóle się nie odzywa ;/ nie wiem czy wysłał tą paczkę pisze maile i cisza ;/ nr tel nie odpowiada ;/ właśnie to że ten nr tel nie odpowiada mnie przestraszyło ;/ no i wcześniej kontakt mailowy był super - teraz nic nie odp ;/
koleś ma niestety tylko 3 komentarze ale pozytywne (pomyślałam, że w końcu każdy kiedyś zaczynał na allegro) i chyba dałam się oszukać :(

pękła rura w budynku naprzeciwko,poszłam po 3 butelki wody mineralnej najtańszej jaką mieli i teraz mnie olśniło,że m ma odlana wodę w dużych butlach do akwarium :-p
popakowałam prezenty,ale nie wszystkie,bo taśma bezbarwna mi się skończyła :zawstydzona/y: jakiś pech,mamie kupiłam sokowirówkę z biedry (nawet fajna,a sobie nadal nie kupiłam) a teściowej blender z Lidla
natomiast mój mąż kupił mi wczoraj jakiś prezent i taki chodził zadowolony z siebie,ale wywiózł go do teściowej,bo w zeszłym roku szukałam ubez. samochodu w jego portfelu i znalazłam paragon za srebrną bransoletkę,którą mi kupił pod choinkę :-D ja jemu wczoraj zamówiłam zapach,bo nic innego mi do głowy nie przychodzi,no oprócz expresu ciśnieniowego,o którym marzy,ale na taki prezent to kasy nie mam;-)

Stokrotka na tym etapie mało co można :( zwykłą wit c bierz, możesz te wszystkie syropki i inne *spam*, herbatę z lipy, syrop do herby imbir, miód, cytryna, możesz czosnek z mlekiem. Na mnie nie działa ale generalnie na ludzi to pomaga ;)

A ja właśnie u fryzjera siedzę, farba dochodzi i zaraz cięcie :)

Ja zaliczyłam już dzisiaj fitness, potem zakupy. Jagodzie kupiłam tę używaną karuzelę Fisher Price, do tego trochę kosmetyków w Rossmanie. Tam mają promocje na te chustecki do pupy Tami, z kartą Rossnę drugie opakowanie 50% taniej jakby którąś to interesowało.
Wieczorkiem mam spotkanie świąteczne w firmie, na szczęście mogę zabrać całą rodzinę:-)
Moje dziecie będzie małe, jak będzie 3 kg to będzie chyba cud... i do tego długie i z dużą głową więc pewnie będzie chudziutka...
Miłego dnia dzisiaj, mamy prawie wiosnę za oknem.

Mąż mi właśnie napisał, że przyszedł do nich w firmie Mikołaj- dostał bon na 600 zł od firmy na święta:-Duwielbiam jego prezesa.

Aha, jeszcze jedno- w tym drugim szpitalu też umówili mnie na cc 16 stycznia więc już na pewno Jagoda przyjdzie na świat tego dnia. Mam się zgłosić 15 do szpitala, 16 będzie cc a 19 do domu jeżeli będzie wszystko ok:-)

reklama
Stokrotka ten syrop *spam* całkiem spoko działa.
Poza tym to jak Doggi napisała.

Kurcze, a mnie tak korci żeby włosy obciąć, ale wiem, że jak teraz obetne to będę się wyzywać :-/

Prawie skończyłam tace dla teściów.
Jeszcze tylko lakierowanie zostało, którego nienawidzę :p
Na razie prezentuje się tak

Załączniki

• 1418731326479.jpg
    1418731326479.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 44
Do góry