reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
To ja pamiętam ze chciałam różnych pozycji spróbować ale skończyło się na tym ze w du.pie miałam wszystkie pozycje bo ja chciałam po prostu spać!!! Więc i rodzic na leżąco, między skurczami sobie spałam i było mi bosko

Doggi Ty dobra jesteś :p
Spać podczas porodu haha.
Jeszcze rozumiem przy cc, bo nic się nie czuje i leży się na tym śmiesznym stole.
Tylko, że lampy tak dają po oczach, że mogłoby być ciężko zasnąć :p

Wróciłam z Tymkiem pd pediatry.
Dostał kolejny antybiotyk, bo tamten gófno dał i tak jak wcześniej na.oskrzelach miał czysto, tak teraz było słychać zmiany :-/
Na wigilię do przedszkola pewnie nie pójdzie, bo kontrolę mamy w piątek.
Eh no trudno.
Ogólnie gdyby nie to, że mam gina w poniedziałek to bym go już w ogóle w domu zostawiła, ale nie zabiorę go ze sobą.

Alecta biedne dziecko....A Co lekarze to tez.

Ja właśnie zabieram się za pierniczki, ciasteczka migdałowy i cynamonem i czeskie rohliki. Później wrzucę na przepisy efekty ;) buziaki dla wszystkich styczniowek i grudnioweczki Gochson :)

Hej ho!

Karpanna nic nie piszę ale powinnaś mieć cc przy tej wadze. Mój gin powiedział, że jak ok 4 kg będzie mały miał to cc będzie robił i nie zacytuję tutaj dlaczego żeby oburzenia nie wywołać :-D

Licja a kasę już wysłałaś? Ja zawsze za pobraniem robię... Mój też perfumy dostanie pod choinkę (sam tak chciał) ale zastnawiam się co jeszcze mu kupić.....

Ale mi się spać chce, pogoda taka za oknem , że masakra.... robię ostatnią listę zakupów i dostałam zacmienia. Co ja mam na święta jeszcze kupic? :-D Co do urządzania ja tego nienawidzę....

Stanik mi przyszedł ale ten porządniejszy co chciałam zamówić dopiero w styczniu będę mogła zamówić bo już nie ma :-( Co ja pocznę.... A ten co mam już za mały jest i mnie wqrwia...

Ostatnia edycja:
alecta bidulek...ja też się z moim dzisiaj wybieram do lekarza tylko pewnie trochę mi zejdzie, bo przepisuję go do innej przychodni która mam bliżej i muszę podejść najpierw do pediatry zapytać czy przyjmie..ponoć fajna babeczka więc nie powinno być problemu.Mam nadzieję, że obejdzie się bez antybiotyku..do tej pory nigdy nie brał...
ja rodziłam na leżąco..zakwasy potem miałam w nogach mega :D

Alecta zdrówka dla Tymka!

Mommy niestety zapłaciłam przez PayU ;/ poczekam do pt i jak coś założę spór allegro - może wtedy mi odda pieniądze...
a tak nie dość że zostałam bez kasy to i bez prezentu :( co ja pocznę? :(

Licja, ale sprzedawca się nie odzywa czy jak? Pisałaś, dzwoniłaś? Ile dawał sobie czasu na wysyłkę?

reklama
Alecta- zdrowka dla Tymka. Biedny jeszcze musi trochę się pomeczyc.

Mommy- waga dziecka 4 kg nie jest wskazaniem do cesarski. Na to składają się jeszcze inne rzeczy.

Do góry