reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Dagi27 spokojnie bez paniki ja miałam cc i wspominam bardzo dobrze, poza tym może jeszcze się dziecko obróci, moja kolezanka miała juz termin cc poszła a okazało sie ze dziecko głowką lezy przed samym porodem musiało to zrobic i z powrotem do domu ją odesłali;p

ja juz mam cesarkę zaplanowaną na 13 stycznia ;) - ( 13 dla mnie zawsze były dobre;p) u mnie pośladki rządzą w jednej i drugiej ciązy ;D siedzi mała zakonnica, ma taką pozycję jakby się modliła w moim brzuchu;p

Aladynka ja ogolnie się cc nie boję, ale nie ukrywam, że chciałam rodzic naturalnie. Ja właśnie dlatego za tydzień w poniedziałek mam usg bo tu cc planuja dwa tygodnie przed planowana data porodu. A jak odesla do domu, lepiej dla mnie. Zresztą co ma być to będzie:)
Doggi mówisz, że Stachu wścibski i wszędzie wlezie;)

Też często dostaję kopniaki w czułe miejsca, tylko zastanawiam się czy to głowa czy to noga, ciężko stwierdzić..
Szkoda, że nie mogę sobie go w domu podejrzeć jak leży.. Chyba wtedy non stop siedziałabym przy usg :-)

Dagi taaaaaaak Stachu juz pokazuje że facet interesuje die tym czym nie powinien ;)

Matko tak mnie krzyż boli zupełnie jak przed okresem może bardziej ale dziwne to uczucie bo u mnie zawsze brzuch skurcze s dziś same plecy, brzuch wziął urlop na dziś ;) tylko igły w szyjce mocne

reklama
Ja nie wiem czy za czasów naszych babć skurczów nie było.. cholera moja to się ostatnio zdziwiła, że u mnie się skurcze pojawiają :szok: Bo ona to do ostatniego dnia pracowała i latała z zakupami i sprzątała i w ogóle, a teraz to te kobiety zachowują się jak chore.. A babcia już 80-cio letnia.
Hm..

Do góry