reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ja też w rozjazdach od rana.
I wiecie co złapałam gumę w samochodzie :tak:
Pierwszy raz - jak jeżdżę kilkanaście lat tak dopiero teraz mnie trafiło.
Na szczęście w samochodzie taty to wszystkie koszty mnie nie dotyczą :-)
Pojechałam rano na nasze nowe mieszkanko bo byłam z hydraulikiem umówiona. I jak wyjeżdżałam to mi zaczęło huczeć w autku. Myślałam że coś się popsuło.
Na szczęście szybko się zorientowałam że to chyba koło bo bym przez całe miasto przejechała na tym flaku :tak:

reklama
A my się obżeramy leniwymi i biorę się zaraz za to sprzątanie, bo w sumie oprócz łazienki nic nie ogarnęłam...ciągle coś mnie odciąga

Mommy ale za to w domu syf :p
Ja flanelowych nie mam wcale

Nulini ja mialam dzis wziac formy do mufinek alw odlozylam,
Kupie w grudniu i skorzystam z Twojego przepisu

Femme gratulacje :-)
Dziewczyny dlaczego Wy tak dużo czynności wykonujecie ?:-) czuję się przy Was jak leń śmierdzący :-/ Ja śpię do 11, a zanim się ogarnę to jest 14, spacer s psem no i pół dnia coś jem :-D 8 posiłków dziennie, aby pozbyć się ketonów z moczu i nie umrzeć z głodu :-) choć od 1,5 miesiąca nie mogę nic przytyć, ale może dlatego że miałam nadwagę przed ciążą :-)

Stokrotka podejrzewam, że gdybyśmy nie miały zewnętrznych dzieci to też byśmy się tyle czasu zbierały, a tak nie ma zmiłuj - wstać trzeba.

Uf firanki się piorą.
Jak je zwijałam to aż szare były...wstyd jak nic :-p

Stokrotka jz jzk nie musze wstawac to tez dlugo spie. Wczoraj np do 10.10 zanim ogarnelam w lozku bb to byla 11.30 sniadanie jadlam o 12 ;-) dobrze ze nie mam psa bo z lenistwa chyba musilby sikac do kuwety na balkonie ;-):-D

Alecta dlatego ja nie mam firan :p zeby wstydu nie bylo ;-)

reklama
Dzięki :-) a konkurs na 15 lecie bb był trzeba było historię związaną z bb napisać czy coś takiego ;-)
Te klocki to chyba 1-5 :-( więc albo zostawię dla Sonii albo komuś w prezencie dam :-)

STOKROTKA - nie tylko ty taki leń :-D

YGGAM - dzisiaj pechowy dzień dla opon :-p

Do góry