reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi zostaje ci to wybaczone, że Cię nie będzie :-D
Ja mialam contour plus czy jakoś tak, fajny malutki. Do tej pory czasem używam jak czuję spadek formy
Nulini zazdroszczę. ..ja w poniedziałek już młodego wyślę to żłobka to się też polenie
Aob do 11 ?! O rety!

Ja mam dzisiaj wizytację, rodzice na zupę przychodzą.. więc trzeba trochę chatę ogarnąć. Mój A w delegację pojechał, więc wieczór samotny przy filmie będzie, kiedyś to towarzyszył filmowi kieliszek wina a teraz cóż.. gorąca herbata z cytryną ;-)

Doggi padlam jaki sen!!! Bijesz na glowe nawet moja babcie. Jej się kiedys snilo ze cwiartowala jakies ciało i moj tata poradzil jej zeby porozrzucala po polu to nikt nie znajdzie hehe.

LayDeek współczuję wydatków, ja tez musze isc ale jakos sie zebrac nie mogę cos.

Ja nie sprzątam zagonie do odkurzania meza jak wroci ale obiad zrobilam i piekę ciacho ;)

Femme ty szczesciaro!! Gratuluję! Ci to był za konkurs?
Ja w tym roku wygrałam sesję rodzinną na fb i torta na urodziny młodego też pierwszy raz w życiu :-) cieszylam się jak głupia!

Mnie za bardzo brzuch boli po umyciu wszystkich podlog. Na szczescie oboad na jutro mamy woec jedynie co chce to by podlogi ogarnal :-)

Mi jak dziadek zmarl to go ubieralam z ciocia.
Mama i babcia nie byly w stanie. Wujek z reszta tez sie rokleil. A ja w sumie bylam przy dziadku jak umieral i to byl moj dziadzius. Mieszkal z nami, w podstawowoce zawsze mnie wozil i odbieral ze szkoly i jak konczylam przed 12 to jechalismy obok na rynek i kupowalismy swieza chalke i w domku razem jedlismy z maselkiem i popijalismy goraca herbatke :-)

Ja wymienilam opony, odebralam wyniki, zamowienie z apteki, odwiedzilam lumpka i tesco. Dopiero wrocilam a wyszlam przed 9 :-)

Aob ja zastanzwiam sie czy pozniej dalej do niego nie jezdzic. Jednak bez ciazy jak wsio ok to jezdzi sie raz na rok lub raz na pol wiec moglaby do niego smigac :-)

Femme to poleniuchowalas wiecej niz ja:-)
Gratulacje heh :-) wygrana jaka by nie byla, ale cieszy nie:tak: a cora tez pewnie sie ucieszy:-)
A wlasnie co o za konkurs byl??:-p

Gosiane :szok: makabra :-D

Femme gratulacje , ja jeszcze chyba nigdy nic nie wygrałam ;-)

Agulqa ale grasujesz od rana :-D Mi jeszcze łazienka została ale to chwila moment i podłogi i idę się kąpać i w długą. Obiad na mieście gdzieś zjem ;-) Pierze się pranie małego z ciuszków to jeszcze 3 pralki zostały... Póżniej koce, pościel jak przyjdzie, flanele i tetry jak wszystkie już będę miała.... A muszę dokupić. Ile flanelek kupowałyście?

reklama
femme, GRATULACJE!!! Też grałam o te klocki, bo bardzo fajne, ale się nie udało, niestety :-(

Zrobię dziś muffinki z kawałkami czekolady, strasznie mi się chce czegoś dobrego :-p

Do góry