reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
agulqa, ja też mam sok pomarańczowy-ale z biedry :-p

a w ogóle to głupia polazłam do biedry po zakupy. potem mi się zachciało iść do lidla pooglądać co tam dziś wrzucili. i przechodziłam przez takie zadupie, więc trochę szybciej-nigdy więcej! w lidlu i tak niczego nie byłam w stanie zobaczyć, bo ciągle się zastanawiałam co mi tak bulgocze w brzuchu i czy nie mam spodni mokrych, bo jakies takie dziwne uczucie miałam jakby coś leciało!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: GŁUPIA! spacerów mi się zachciało! :no:

Dzieciaki moje w końcu zasnęły, ale wcześniej musiałam się na nie nieźle nawkurzać :-/
Aż mnie łeb boli, a nadal nic przeciwbólowego nie mam.

Moje też właśnie zasnęły... A. wrzeszczała że nie lubi kataru, bo się znów przeziębiła. J. też coś marudziła... W końcu cisza...

Moje oczywiście miały fazę skakania i wrzeszczenia, popychania się i lania czym popadnie.
W końcu jedno i drugie w du.pe dostało i się uspokoili, bo tak to mogłam sobie gadać, prosić, ostrzegać...
A jutro caaały dzień z nimi...obym nie żałowała.
Chociaż Nikola obiecała, że posprząta swój pokój.
Mogłam to nagrać żeby nie mogla sie wykręcić :p

Agulqa_b wow szacun dla lekarza!!! Już go kocham! Hak się nazywa? Polecę siostrze i koleżank z poznania!!!!! Ze tez ja takiego nie mam!

Gosiane dasz rade, ważne by chorobowo młodego wyciągnąć :) potem bedxie luz :)

Nulini ale bym chciała pomelo :( ale ja po wszystkich owocach tylko na zgage mogę liczyć :(

LayDeeK ja juz dawno wszystko mam a spakować się coś nie mogę :p

U mnie jutro ma być 4 stopnie w dzuen

Sprite mój brzuch czasem takie dziwne dźwięki wydaje jakby skrzypial ze czasem siedzę i boję się żeby wody nie chlusnęły, i też często ze mnie leci tak ze wkładka przecieka :/

Moja godzinę temu poszła spać z krzykiem ze oba wcale nie jest zmęczona i śpiewając jak.kocha swojego pluszowego edosia i w połowie piosenki zasnęła czyli po jakiejś minucie od zgaszenia światła :p

aqulqa, ale ja się dobrze czułam. nawet brzuch mi się nie stawiał. tylko te bulgotanie. a tak myślę, że to chyba była czkawka, którą udało mi sie wychwycić w czasie mojego ruchu :sorry::sorry:

Doggi, no to jeszcze gorzej jak faktycznie coś leci (śluz, ale wydaje się, że to coś innego). ja miałam dzis tylko takie głupie wrażenie, bo tak naprawdę susza (fuck). chyba, że mi się dupa spociła podczas tego spaceru i to dlatego :-D

reklama
Haha Sprite ja tak mam czasem, że wydaje mi się, że wody ciekną, a okazuje się, że to trochę śluzu+spocona dupa :D

Wzięłam długą i ciepłą kąpiel na rozluźnienie i odstresowanie i mam wrażenie, że mi zaraz sagan pęknie, aż czuję jak mi pulsuje.
No, ale za to chociaż plecy mi sie rozluźniły, bo już tak nie bolą.

Do góry