reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Drugi Travolta mówisz :-) Ach te dziecięce miłości :-)

Alecta, będziesz prała ten kocyk, który robisz?

Megami wrzucę go na krótki program, bo ta włóczka ma taki specyficzny zapach :-)

Dzisiaj poprałam pieluchy tetrowe, a jutro chyba wrzucę swoją torbę żeby czysta była, bo aż wstyd taką brudną do szpitala wziąć.
Chyba powoli zacznę sobie już rzeczy przygotowywać.

Brzuch mnie dziś coś strasznie ciągnie...młodemu wszystko z rąk leci. Do tego włożył sobie krzesło na taboret i zleciał. Na szczęście nic mu się nie stało. Jego krzesełko za to całe się rozleciało...później otworzył lodówkę z takim impetem, że magnes znad morza wbił się w ścianę, po czym rozpołowił na pół. A na koniec rozlał mleko.

Jezyk no co to ze syn taki stały w uczuciach :) wpadła mu Zuzia w oko :)

Alecta ja czuję się podobnie, niby wyglądam super i się wszyscy jarają ale ja czuję się tragicznie w swoim ciele, szpital, gruba i pryszczata ;(

McPearl taki dzuen dzisiaj, mi też wszystko z rąk leci i nic mi die wychodzi :/

Ja dopiero usiadłam, kolo 14 pojechaliśmy do casty po jakiś porządny zamek do garażu, po lampę dla Stacha (tak kur.wami rzucalam przy składaniu ze to się nie dzieje, se wymyśliłam lampę puzzle...) poza tym w końcu T zamontowal karnisz u stacha, naprawił nasz, i zrobił kontakty i włącznik światła u stacha, kupiłam koszyczki fo pierdutek pielęgnacyjnych na półko przewijak i tomek wygramolil fotelik dla młodego. Wiec jutro pokój stacha będzie gotowy. Choć jeszcze coś na ściany muszę pomyśleć bo łyso jest

reklama
Do góry