reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi my mamy wc osobno wiec jedynie moze ja spuscic w kibelku albo postawic obok lub za kibelkiem
kasiekz
Doggi dokladnie od kobiety zalezy. Ja wyszlam na 4dobe a sąsiadka na 3. Obie jak Aza po 2tyg.zapomnialysmy o cc. Nigdy mnie to nie dzgalo czy ciągnelo. Cc mialam wieczorem rano wstalam poszlam pod prysznic i przywiozlam sobie mlodą. Potem przyszla polozna pomoc mi wstac z lozka i w szoku ze ja juz sie obsluzylam. Dwa dni chodzilam lekkko zgieta bo ciezko sie wyprostowac. Jak probowalam to rwalo. To swieza blizna, operacja i zszywanie kilku warstw wiec nie ma co. Ale jak na 4dzien wyszlam do domu to juz smigalam nawet po drabinie na strych
agulqa_b
Doggi haha nie wierze ;-)
Ale za to kasa mu z kieszeni leci
A mojemu nie :-(
Ale za to kasa mu z kieszeni leci
A mojemu nie :-(
jenn200818
Ja już po poradni, cukrów się na szczęście nie czepiała uff mam przyjść przed świętami no więc 23.12 kolejna wizyta.. Tylko w ktg okazało się, że mam mocne skurcze i to sosyć często.. Więc kazała zwiększyć dawkę asparginu i nospe dodatkowo mam brać..
kasiekz
Jenn to jak ja. Za czesto skurcze ale nie robią nic z szyjką wiec ok. Tez biore magnez.
Sprite moja po cc wygladala jak wymeczona po sn. Zmarszczona, brudna i fioletowa;p
Kurde ja u mojgo tez tylko papierki znajduje;p
Sprite moja po cc wygladala jak wymeczona po sn. Zmarszczona, brudna i fioletowa;p
Kurde ja u mojgo tez tylko papierki znajduje;p
reklama
Jenn i nie czujesz ich? Ja pamiętam przy oli w szpitalu jak przed terminem leżałam to czułam dopiero przy 80% a jak były 40-60 to nawet nie czułam ze mi się spina brzuch i się dziwili strasznie bo przy 80% kobiety juz się skracają z bólu a ja takie miałam dzień w dzuen wiec na mnie wrażenia juz nie robiły
Kasiekz to ja w sumie podobnie z Olą miałam rodziłam SN o 2:50 a o 7 poszłam siku i pod prysznic a położne z krzykiem do mnie ze sama nie mogłam bo 90% kobiet przy pierwszym wstaniu mdleje i co by było jakbym ja zemdlala i się uderzyła w głowie czy coś, ale nikt nie słuchał jak mówiłam ze czuję się bosko i fantastycznie i ze mogę iść do domu
Kasiekz to ja w sumie podobnie z Olą miałam rodziłam SN o 2:50 a o 7 poszłam siku i pod prysznic a położne z krzykiem do mnie ze sama nie mogłam bo 90% kobiet przy pierwszym wstaniu mdleje i co by było jakbym ja zemdlala i się uderzyła w głowie czy coś, ale nikt nie słuchał jak mówiłam ze czuję się bosko i fantastycznie i ze mogę iść do domu