reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b to mój lepszy jak ruzyje rolkę papieru to pustą wkłada UWAGA do umywalki.... Gdzue tu logika? Czasem do kieszeni... Bez komentarza!

reklama
Doggi dokladnie od kobiety zalezy. Ja wyszlam na 4dobe a sąsiadka na 3. Obie jak Aza po 2tyg.zapomnialysmy o cc. Nigdy mnie to nie dzgalo czy ciągnelo. Cc mialam wieczorem rano wstalam poszlam pod prysznic i przywiozlam sobie mlodą. Potem przyszla polozna pomoc mi wstac z lozka i w szoku ze ja juz sie obsluzylam. Dwa dni chodzilam lekkko zgieta bo ciezko sie wyprostowac. Jak probowalam to rwalo. To swieza blizna, operacja i zszywanie kilku warstw wiec nie ma co. Ale jak na 4dzien wyszlam do domu to juz smigalam nawet po drabinie na strych:)

Dobrze ze nie chowa do kieszeni ;) mój cokolwiek mu dam do wyrzucenia wkłada do kieszeni :/ ostatnio nawet znalazłam pancerz krewetki!!!! Już nie mowie o tonie skorupek orzechów :/ dramat

McPearl, mój też się urodził z siniakiem na całe czoło. biednie wyglądał :-(

w ogóle dzieci po CC są takie ładne, a te niektóre po SN takie wymęczone, z głowkami jak kosmita... :confused:

Ja już po poradni, cukrów się na szczęście nie czepiała uff mam przyjść przed świętami no więc 23.12 kolejna wizyta.. Tylko w ktg okazało się, że mam mocne skurcze i to sosyć często.. Więc kazała zwiększyć dawkę asparginu i nospe dodatkowo mam brać..

Jenn to jak ja. Za czesto skurcze ale nie robią nic z szyjką wiec ok. Tez biore magnez.

Sprite moja po cc wygladala jak wymeczona po sn. Zmarszczona, brudna i fioletowa;p

Kurde ja u mojgo tez tylko papierki znajduje;p

reklama
Jenn i nie czujesz ich? Ja pamiętam przy oli w szpitalu jak przed terminem leżałam to czułam dopiero przy 80% a jak były 40-60 to nawet nie czułam ze mi się spina brzuch i się dziwili strasznie bo przy 80% kobiety juz się skracają z bólu a ja takie miałam dzień w dzuen wiec na mnie wrażenia juz nie robiły :p

Kasiekz to ja w sumie podobnie z Olą miałam rodziłam SN o 2:50 a o 7 poszłam siku i pod prysznic a położne z krzykiem do mnie ze sama nie mogłam bo 90% kobiet przy pierwszym wstaniu mdleje i co by było jakbym ja zemdlala i się uderzyła w głowie czy coś, ale nikt nie słuchał jak mówiłam ze czuję się bosko i fantastycznie i ze mogę iść do domu :)

Do góry