reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Elutka, ale z suszarki wychodzą takie mięciutkie i np. welurowe śpiochy będą puszyste a po prasowanie takie oklapłe ;-). tylko o te bakterie mi chodzi...

ja wisiałam nad łóżkiem na skurczach.

Mommy a te pasy w jakim celu?

Doggi faktycznie cena spoko jeszcze tym bardziej jak mloda sie wyszalala ;-)

Jezyk ja tez szlam na slub kiedys z dwona kubeczkami z podstawkami
I tez nie uwazam by to bylo zle czy cos. Nie mialam kasy to dalam to na co mialam

Ja nawet nie wiedzialam ze melisa jest na skurcze :p

Tata ł przyjechal.
Bylismy u nich
No i pytaja o nasza date slubu bo on wraca do niemiec 9 stycznia (wiec do 8 mam czas by rodzic :p )
Pozniej bedzie dopiero na wielkanoc no i nie wie jak pozniej dostanie wolne bo kazdy zacznie na urlop zjezdzac wiec musimy sie okreslic by zarezerwowal sobie termin

reklama
Sprite ja nawet nie wiem czy będę suszyła ubranka w suszarce bo mam jakąś schizę , że się skurczą.... A w mojej nie ma ustawienia temp. suszenia...

Nawet nie wiem jak prać te ciuszki, w magicznym 60stopni? Czy tak jak na metkach?

Agulqa te plastry to są takie jak sportowcy używają. Na przeciążenia kregosłupa pomagają, żeby skóra się tak nie rozciągała i ogólnie brzuch podtrzymują.

Do góry