reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Mommy a te pasy w jakim celu?
Doggi faktycznie cena spoko jeszcze tym bardziej jak mloda sie wyszalala ;-)
Jezyk ja tez szlam na slub kiedys z dwona kubeczkami z podstawkami
I tez nie uwazam by to bylo zle czy cos. Nie mialam kasy to dalam to na co mialam
Ja nawet nie wiedzialam ze melisa jest na skurcze
Tata ł przyjechal.
Bylismy u nich
No i pytaja o nasza date slubu bo on wraca do niemiec 9 stycznia (wiec do 8 mam czas by rodzic )
Pozniej bedzie dopiero na wielkanoc no i nie wie jak pozniej dostanie wolne bo kazdy zacznie na urlop zjezdzac wiec musimy sie okreslic by zarezerwowal sobie termin
Doggi faktycznie cena spoko jeszcze tym bardziej jak mloda sie wyszalala ;-)
Jezyk ja tez szlam na slub kiedys z dwona kubeczkami z podstawkami
I tez nie uwazam by to bylo zle czy cos. Nie mialam kasy to dalam to na co mialam
Ja nawet nie wiedzialam ze melisa jest na skurcze
Tata ł przyjechal.
Bylismy u nich
No i pytaja o nasza date slubu bo on wraca do niemiec 9 stycznia (wiec do 8 mam czas by rodzic )
Pozniej bedzie dopiero na wielkanoc no i nie wie jak pozniej dostanie wolne bo kazdy zacznie na urlop zjezdzac wiec musimy sie okreslic by zarezerwowal sobie termin
reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Sprite ja nawet nie wiem czy będę suszyła ubranka w suszarce bo mam jakąś schizę , że się skurczą.... A w mojej nie ma ustawienia temp. suszenia...
Nawet nie wiem jak prać te ciuszki, w magicznym 60stopni? Czy tak jak na metkach?
Agulqa te plastry to są takie jak sportowcy używają. Na przeciążenia kregosłupa pomagają, żeby skóra się tak nie rozciągała i ogólnie brzuch podtrzymują.
Nawet nie wiem jak prać te ciuszki, w magicznym 60stopni? Czy tak jak na metkach?
Agulqa te plastry to są takie jak sportowcy używają. Na przeciążenia kregosłupa pomagają, żeby skóra się tak nie rozciągała i ogólnie brzuch podtrzymują.