reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Dziewczyna trzymajcie kciuki żeby no spa mi pomogła, mam straszne skurcze nieregularne ale strasznie bolesne T siedzi i mi plecy masuje bo już nie mogę... Wzięłam no spe i magnez konska dawkę mam nadzieje zevto pomoże ;(
Zaczęło się od stawiania brzucha, potem boląco się stawiał, a teraz jak mnie jeb.nie to masacra...... Zbyt pięknie było :/ grrr kolejny ;(

reklama
Doggi Cholera nie dobrze :-( mam nadzieje ze przejdzie daj znać co i jak!

Mommy :-o o losie nieźle :-/ tez bym zmieszana była... No ale skoro 3 razy było sprawdzane to myślę że jest ok i możesz być spokojna ;-)

Femme wyobrazasz sobie mnie z dzieckiem i dwoma kredytami? Boo ja nieeee :p

Nulini ja dzis wpadlam na pomysl by nie robic zadnego wesela tylko w kwietniu dla rodzicow, rodzenstwa i chrzestnych zrobic sam obiad i koniec. Na co Ł mi doje.bal "kochanie a Ty zdazysz schudnac? Bo wiesz ja zaczynam od jutra a Ty od lutego..." i tyle :p

Alecta spoko. My z Ł chyba nie kupujemy w ogole wozka glebokiego tylko sam fotelik to auta i chusta. Tez brak kasy. Chyba xe gdzies uzywke znajde. W kazdym razie camarelo odpada

Mommy ja poki co tez co 4tyg ale moj gin mowi ze po 30tc wizyty robi co 2tyg

Doggi lez grzecznie i zdawaj relacje. Trzymam &&&

Sprite wiesz co ja mam glukometr w domu i czasem sie jeszcze ukłuję to jest wszystko ok, glukozy sama nie chce robić po raz 4 , jednak to nic miłego no i boję się tak dużo pić glukozy w ciąży, na pewno po się przebadam bo prócz tych badań miałam jeszcze inne na cukrzycę i tez były ok ;)

Doggi oszczędzaj się, wypoczywaj dużo!

Agulqa ja się cieszę , że kupiliśmy takie większe zakupy jak wózek i fotelik już ok miesiąc temu bo w tym to już nerwówka była.... W przyszłym za mebelki dopłacic tylko musimy i pokupować pierdoły ale tak się kwoty uzbierają i wiadomo jak jest :baffled: A jaki wózek byś chciała? Może ten używany to nie jest zły pomysł jakbyś jakiś zadbany znalazła? My później co tydzień będziemy jeździć...

Femme nie no kurde, wezmie dziecko na spacer i wroci po 5min caly spocony?:p ma 24lata wiec nie czas na taka wage...

Mommy ja chcialam cameralo sevilla ale 1300zl to dla nas teraz mega sporo. Bede patrzec na uzywki, moze akurat cos sie trafi. Ale spinki nie mam juz

Agulqa :-D Widuje te wózki często na ulicach i cały czas się zastnawiałam co to za wózek tzn jaka firma i model , bo te szprychy od kółek takie ładne pod kolor budki mają i dzięki Tobie już wiem ;-)

Mierzycie sobie brzuszki w obwodach? Bo ja ciekawe jajo jestem i co jakiś czas mierzę, ile ogólnie przytyłyście od początku ciąży i jak skóra na brzuszkach?

reklama
Mommy no w bydgoszczy jak bylam to co drugi to sevilla :p w inie poki co 3razy widzialam.
Ja wczoraj mialam na plusie ok 12kg, w brzuszku ostatnio bylo 110cm, teraz nie wiem. Ale rosne w szerz :p

Do góry