reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi, no dokładnie, umowa to dla mnie błogosławieństwo!!! A w tym chorym kraju to LUKSUS :baffled:

sprite, mnie te wątki w serialach też cholernie poruszają, na "Lekarzach" to się poryczałam! Na "Prawie Agaty" już się zirytowałam, a na "Przyjaciółkach" szczerze wkur.wiłam :wściekła/y:

alecta, brrrr, szacun i pokłony za mieszkanie na 3 piętrze...

AZA, ja też siedzieć nie mogę, bo zaraz mam żebra porachowane...

reklama
hello!

miłego weekendu :tak:

ja miałam zrypaną noc, ale mam nadzieję, że zaraz dojdę do siebie, bo nie chce mi się marudzić przez pół dnia, że dupy się czuję :eek:

Ej w ogóle mi się przypomniało jaki zryty sen miałam o dżizas.
Przed jakimś olbrzymem uciekałam coś jakby Hulk i później okazało się, że on mi nic nie chce zrobić tylko się bawić i w ogóle taki łagodny był i później biegliśmy ratować jakiegoś spadochroniarza, bo z balonu wypadł i on chciał go złapać hahaha

Dzień dobry... Ja dzisiaj od 6 już spać nie mogłam mimo , że po 2 poszłam do łóżka.... Coś mnie przez 2 dni bolało pod żebrami , brzuch tak u góry a w nocy po bokach :eek: Gdybym nie musiała wstać to pewnie pogniła bym dzisiaj w łóżku.....

ps. chyba coś żle sygnaturę ustawiłam bo się nic nie zmienia :dry:

Ja dzisiaj gnije, bo mąż mi każe :p
Później tylko wstanę żeby jabłecznik zrobić, bo mam mega chcice na niego :p
Zupkę mam jeszcze z wczoraj więc ewentualnie coś tam wyczaruje na szybko do niej, a na jutro zaplanowałam tarte ze szpinakiem i boczkiem :-D

Witam sobotnie.

U mnie porządki, zanim ola wróci bo jak przyjedzie to znów jakby tornado przeszło :p

Alecta to mi się śniło ze leciała gdzieś samolotem i się rozbił i zginęłam... W tej ciąży często śnie o mojej śmierci, chyba podświadomie próbuje się zabić bo mam dość ciąży :p

Mommy mnie też przez jakiś czas tak bolało, teraz ból przeniósł się znów do podbrzusza.

Alecta tez robie jabłecznik dziś, ale muszę jakiś nowy wymyślić. Albo babci Danusi will see, a może cinnamon roll, sama już mię wiem co wybrać

Bada i tobie udanego weekendu :)

Hej wpadam na chwile tylko podziękować za życzenia ;-) :-* nie nadrobie i dzisiaj mnie też nie będzie bo urodziny jak zwykle kilka dni się ciagnac będą :p

Ale od poniedziałku jadę z Niną do Gdańska na oddział się kładziemy na tydzień Nina będzie oczko ćwiczyć ;-) wiec będę pewnie z nudów ciągle w necie :p miłego weekendu :-)

femme, to cierpliwości podczas pobytu na oddziale. Oby wszystko było dobrze.

Moi chłopacy właśnie wybyli do mamy. Mój ma jeszcze łóżeczko do skończenia, auto do zrobienia...młody może trochę na dworze posiedzi, dotleni się. Ja mam chwilę spokoju. Młody mnie wczoraj wkurzał i za karę poszedł wcześniej spać. Ale wstał mi o 6:30. Oglądał bajkę a my wstaliśmy 2 godziny później ;-) kichawka mnie dziś męczy, mam nadzieję, że to tylko alergia...trochę od rana posprzątaliśmy i teraz delektuję się kawą i muffinką.

reklama
Doggi ja robię Twój bezowo-kruszonkowy :D
Femme oby ten tydzień szybko zleciał :)

Ja właśnie wyszłam z wanny i nadal mnie wszystko boli.
Miałam nadzieję, że po ciepłej kąpieli mi przejdzie, a tu dupa.
Męża zaraz na te zakupy muszę wysłać, bo nie wytrzymam bez ciasta :p

Do góry