reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

A ja miałam CUDOWNY sen, że byłam gdzieś w jakimś warsztacie, gdzie katowali jakiegoś gościa, a ja po placu sobie jeździłam ciągnikiem siodłowym VOLVO!!! :-D I było tak cudooooownie pojeździć sobie TIRem :-D

reklama
Hey, ja póki co na szybciocha bo jeszcze mam teściową ale dziś na 14 zawożę ją na autobus jupiiii :-D

Niestety w piątek znowu ją będę widzieć przez 3 dni bo jedziemy na 1 listopada do Wielunia.

Co do snów to mi się nic nie śni...

Chodzę z pokoju do pokoju i właściwie nic nie robię. Jedynie pranie się zrobiło :)

Mam w domu. Ser w wiaderku z Biedronki, śmietanę 30 i...jaki placek mogę zrobić. Wrzuccie coś na przepisy.

Alecta nasza lodowka (balkon) cos tam ma w zanadrzu ;-) ale madra ja pojechalam na zakupy bez listy i nie kupilam kakała :-(

Femme baw sie dobrze a w szpitalu sie wynudzisz :-D bedziesz miala sporo czasu na planowanie wyprawki :p

Aza wspolczuje kolejnych dni z tesciowa. Ja sie dzis wkurzylam bo bylismy na zakupach z Ł i jego sis i gadamy z Ł o obiedzie i ja mowie co chce a kaska "zrobcie to i to..." i Ł no w sumie dobry pomysl. Wkurzylam sie bo nie chcialam tego i mialam ochote powiedziec mu zeby sobie do nich na obiadek szedl ale juz marudzil oczywiscie ze nie da sie ze mna wytrzymac itp... wiec kupilam karmelove i jak sie wkurze to na obiad czekolade zjem :p

reklama
Do góry