reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Laydeek a ty co? Zjedz snicersa bo gwiazdorzysz :p :-D nie no serio czemu to tak brzydko chcesz nas opuścić? ;-)

Jezyk dziękuję dziękuję :-D ty nauczycielka dobrze pamiętam? ;-)

reklama
Doggi- na wieczór to standardzik i wtedy Ty mi się przypominasz.

Femme- taaaa polonistka, aktualnie bezrobotna tzn.w zawodzie bezrobotna.:)

O kurka to mi nulini da nie zauwazylam że będzie post pod postem ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
alecta ja też właśnie coś tam mam z odcinkiem piersiowym, choroba Scheuermanna to się chyba nazywa, a masz jakieś sposoby na ten ból u góry? Dotychczas w ciąży mnie nie bolało ale teraz naprawdę dokucza. Teraz np. siedzę na samym skraju kanapy, inaczej nie daję rady

:baffled:
LayDeek
przykro :-(

femme moim zdaniem świetnie pisze, widziałam już różne zeszyty maluchów, a już w ogóle super zważywszy na fakt, że ma taką wadę wzroku! Początkowe linijki to pikuś, zazwyczaj po którejś z kolei jest zdecydowane pogorszenie a tu do końca spoko :tak:

Megami, moje marzenie - rodzić w domu :-(

alecta, dlatego ja już pod sklepem żrę, żeby mi nikt nie zabrał :-D

LayDeeK, no jaja sobie robisz, chodź tu, przywołuję Cię do porządku! Jakie "nie odnajduję się", my Cię odnajdujemy, to wystarczy :-D

Doggi, ja też uwielbiam pisać ręcznie, ależ mi tego brakuje :-(

jeżyk, no i masz przechlapane...

kasiekz, bez przesady, "kopiuj" "wklej" to nie taki wysiłek :-D

Nulini ja mam obie książki każ Cook ciężarówka przez 9 miesięcy i ta druga jak dziecko już na świecie :) świetne są i mega fajnie napisane plus ilustracje mistrz :) opisy tygodni tez super :)

reklama
Do góry