reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Emilchen nie to chyba nie dużo 2 strony z tym ze moja się wierci kombinuje przerywa i na.odwal próbuje robić to ja gumkuje i od nowa -_- temu to tyle zajmuje przy normalnym trybie pewnie by było dwa razy krócej :-D mnie na szczęście nic nie boli póki co

reklama
Nie znacie umiaru! :p

Też dziś kupilam karmelowa wedla i wpierniczylam już w samochodzie z Cypem na spółkę. Oj żałowałam że tylko jedną wzielam :D

Zalatany dzień dzisiaj, padam na pyszczek ale spać mi się jeszcze nie chce.

Nieobecna- witaj, witaj i znajduj czas dla nas :)

Coś jeszcze chcialam i zapomnialam hmm...

Doggi no a mnie właśnie tylko góra na razie! A chyba w ciąży to bardziej dół boli jak już. Ale masakra jak to się będzie nasilało, muszę znaleźć jakiś sposób.

femme ja myślę, że większość dzieci w wieku Niny tak funkcjonuje, pisanie jest dość nudne jakby nie patrzeć :sorry2: No nic, będziesz nas informować jak ta edukacja sześciolatków wygląda od kuchni... ale ćwiczeń i zadań domowych będzie coraz więcej, programy są przeładowane. I jak te dzieciaki mają się nie zniechęcać?

Mnie plecy też nawalają strasznie u góry i na dole, ale ja mam skolioze na odcinku piersiowym i ledzwiowym, dyskopatie i dużą lordoze więc ogólnie inwalidka...

Ja tej czekolady jeszcze nie jadłam więc jutro dopiero ją ocenie :-D

Dobra dziewczynki,

Nieobecna wróciła, ja się żegnam :)

Nie do końca się odnajduje na tym forum.
Życzę każdej z Was bezproblemowych ostatnich miesięcy. Pewnie kiedyś jeszcze wpadne, dlatego proszę abyście nie skreslały mnie tak szybko.
Trzymam kciuki za Was, Wy trzymajcie za mnie :))
Ściskam wirtualnie

Emilchen moja póki co zadowolona ;-) sama mówi ze musi prace domowa zrobić ja staram się nie krzyczeć i ja motywować to jest ok gorzej jak mi nerwy puszczają :-D
Jutro ma sprawdzian z angielskiego i ma dość sporo słówek bo kolory, przybory szkolne i części twarzy ale jakoś specjalnie się nie uczylysmy wszystko z lekcji pamięta wiec chyba mają ciekawy program :-)

No przyjęłam technikę jeden popcorn za każdą udana literkę i poszło 10 razy szybciej :-D :-D
Tak u nas wygląda literka I :-)
Dodam tylko ze mówili mi ze będzie duży problem z mieszczeniem się w liniach ze względu na wadę wzroku a jest super niczym nie odbiega od reszty (dzisiaj rozmawiałam z wychowawczynia) jedynie dłużej to trwa niż u innych dzieci ale i tak jestem mega dumna :-) :-)

Załączniki

• 1413481853201.jpg
    1413481853201.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 35
Femme- no ładne te literki :) daje sobie super radę.

Doggi- tak myslalam, że mnie wzywasz bo zaczął kręgosłup boleć ;) :p

Laydeek- a czemu Ci z nami źle?? Szkoda. Odzywaj się i oczywiście czekamy na wiadomości id Ciebie.

reklama
Do góry