Bada.m spokojnie ja się prosiłam chyba miesiąc o dane wasze wszystkie do tabelki wiec proszę teraz ja o cierpliwość nie wiem co z nią jest bp robie wszystko jak ma być i nie chce się powiększyć, musze to zmienić ale potrzebuje CZASU!!!!!!!!
nieobecna mi lekarz mówił ze na tym etapie ciąży nic się nie leczy ono jest pod kątem wad typu zespół downa zeny można usunąć w razie w, te w których można coś zdziałać to polowkowe i wtedy faktycznie jak coś nie tak jest to można jeszcze w brzuszku operować
AZA witaj tez nienawidzę tego obskakiwania gości wiec u nas zasada wiesz gdzie co jest obsłuż się
Ankaostr u mnie 250zl to badanie
Megami miblekarz mówił ze jak coś wyjdzie nie tak w nieinwazyjnych to amniopunkcja juz na NFZ idzie
agulqa_b jak z Olka byłam w ciąży tez zawsze szłam z karteczka żeby nie pozapominac
jezyk ale to badanie jest dobrowolne nie chcesz nie musisz, ja z Olka nie poszłam wcale i byłam bardxo szczęśliwa z tym a traz od samego myślenia iść nie iść mam stres, lekarz dal mi wszystkie namiary i powiedział "ja nie jestem fanem badań w prenatalne w 12 tyg ale mam obowiązek panią poinformować i dać wszelkie potrzebne kontaktu i to czy pani zrobi badanie to jest tylko i wyłącznie wasza decyzja zmusić was nie mogę i odradzam tez nie, musi pani wiedzieć co to i po co to"
McPearl ja z Olą cała ciążę anemię dość mocną miałam i cala ciążę żelazo lykalam które nie pomagało i tak a Ola zdrowa jak ryba
Tasia ja też dopiero na polówkowym i nawet ja nacje wczesne wykrycie płci z przymrużeniem oka patrze bo u wielu znajomych widzieli chłopców dziewczynki a potem nagle na odwrót szlo
maadlen i tak jesteś w dobrej sytuacji moja ciocia miała problemy z doniszeniem dzieci z jakiegoś powodu jakiego juz nie pamiętam i ona od 2,5tyg do porodu leżała w szpitalu!!!! Calusienka ciążę i się z łóżka ruszać nie mogła na krok :/