reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

alecta ma rację, Internet to nie jest odpowiedni doradca :)

A ja sobie zrobiłam dzbanek wody z cytryną i miodem. Wykrzywia mnie na wszystkie strony, ale ponoć pozwala zwalczyć przeziębienie w zalążku :)

reklama
Hejka :)
Miłego dnia dla Was!

Mi dziś od rana brzuch ciąży, bardzo to niemiłe. Pewnie przez te niekończące się wzdęcia ;) Jak mnie czasem nadmie to normalnie 4-5 miesiąc haha. Rety jak sobie pomyślę o noworodku to mi słabo i słodko zarazem. Słodko, bo wiadomo, cudeńko malutkie, ale to wszystko co z nim związane. Ale ja się rozleniwiłam... :D :D

Co do "internetów" to racja, nie ma co za dużo czytać. Internet to świetne źródło informacji, na prawdę dużo mądrych rzeczy można znaleźć, ale trzeba umieć je oddzielić od tego śmietnika bzdur, a to nie jest łatwe.

Ostatnia edycja:
megami Ja też się ogromnie rozleniwiłam, zrobiłam się bardzo wygodna, chłopcy są już duzi, potrafią zadbać o swoje potrzeby, przesypiają nocki, a tu wszystko będzie od nowa.

O Mamusie, ale natworzyłyście.
Ja jestem nieprzytomna, moje dziecko pierworodne przeziębione i całą noc akrobacje uskuteczniało, rano zdrzemnęłam się chwilkę, ale maminsynek długo beze mnie nie wytrzyma i od 8 chodzę jak zombie.
Ale ja za to nie mam czasu rozpamiętywać dolegliwości;) Filip zajmuje cały mój czas;) W ciąży z nim też siedziałam, analizowałam, stresowałam się, nawet mnie lekarz opieprzał za czytanie głupot w internecie;)

Witam dziewczyny, udzielam się troche na Grudniówkach ale termin mam prawdopodobnie na 04,01 , po dzisia=ejszej wizycie będę wiedziała więcej. Mdli mnie tez a najbardziej jak mam pusty zołądek i staram sie wciąż coś "memlać". Wychodzi mi 6t5d ciązy, a w domu mam juz dwóch chopaków, 6 lat i 20 miesięcy :)

reklama
Dziewczyny,któraś pytała o rutinoscorbin wiem na pewno ,że we wczesnej ciąży nie wolno przesadzić z witaminą C,bo sprzyja to poronieniu,więc proszę o rozwagę

Do południa pisze z telefonu więc bez pogrubiania waszych nicków i nie personalnie,więc przepraszam :)

Trzymam mocno kciukasy za nas Wszystkie &&&&&&&&&&&&& musi być dobrze nie ma innej opcji :-)

Ostatnia edycja:
Do góry