reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

mamii trzymam z całej siły ale ty musisz za mnie bo tragedia w tym moim domku, poza tym niektóre się wziąć za szycie :/

reklama
Witajcie!!
A mnie chyba wczoraj gdzieś przewiało i od rana kicham, prycham, smarkam. Ożesz, że akurat teraz:wściekła/y::wściekła/y:

To w ciąży można rutinoscorbin?? Byłoby super, bo akurat mam w domu. nie można chyba żadnych kropli do nosa, ale muszę poczytać, bo zapomniałam jak to było.

gund to moja trzecia, a właściwie czwarta ciąża, a sama do końca nie wiem, jak to z tymi tygodniami:-p:-p Ale dziewczyny dobrze wytłumaczyły.

A mi dołączył następny objaw: czuje jakbym ciągle w ustach trzymała kawał żelastwa, też macie ten metaliczny posmak??
Dzisiaj jadę z młodszym synem na trening, więc już mąż zapowiedział, że zajedziemy po karton soków porzeczkowych, w każdej ciąży mnie tak męczy tymi sokami, ale przyznam Wam, że dzięki temu, zawsze miałam wyniki dobre.
Mi apetyt przeszedł, tzn. chciałabym coś bardzo )np. teraz narobiłyście apetytu na rybkę) ale jak już będzie w domu, na obiad, to wtedy mi mija.

sancha daj ten przepis na kurczaka z tymi orzeszkami.

A może założymy osobny wątek na przepisy?? ja co prawda nigdy nie wspięłam się na wyżyny kulinarne, ale chętnie popróbuje czegoś nowego:tak::tak:

A u nas dziś słoneczko, ale żeby nie było za dobrze, to wieje tak, że głowę urywa, ale za to pranie szybciej wyschnie:-p

My kupiliśmy rok temu dom, na wsi, z pięknym sadem 17 arowym. Mamy 100m2, więc każdy będzie miał pokój dla siebie. Kupiliśmy go za bezcen bo 45.000, ale za to musimy zrobić wszystko, od A do Z. Mąż robi sam, czasami z bratem, jak jest w domu. Wymienili już dach, okna, wylali taras, teraz robimy wszystko w środku, łącznie z zrywaniem sufitów, podłóg, nowa hydraulika, centralne, tynki. prąd. No wszystko. I tak bardzo bym chciała żeby zdążyli do porodu!!!!

z tymi remontami to tak jest my tez mamy domek i jak skończymy jedno to trzeba zacząć drugie jak w domu zrobione to ogródek czeka i tak wkółko

jezyk tez mam ten posmak :/ najgorzej jest wieczorem kapeć + żelastwo w ustach super mieszanka
Co do soków, ja szukam sokowirówki i tonę marchewek kupię i mniam mniam ;)

Jak masz ochotę na rybkę zapraszam do zgc ma sushi do mnie i męża :)

agus123 dokładnie, sypialnia zrobiona, to trzeba Oli pokój machać, Oli pokój jest to salon trzeba ogarnąć, salon jest to piwnica i ogród i caaaaly czas coś

piszecie o jedzeniu i ja zgłodniałam a jestem już po śniadaniu i zaraz jade do sklepu po jakieś spodnie dresowe bo w swoje dżiny już nie wchodze :no: wydeło mnie jak bym arbuza pokneła

agus123 mam tak samo a to dopiero 5w2d! ja mam zamiar sobie uszyć spodnie :D ale narazie na zamiarach się kończy :)

dogggi no kusisz i kusisz, nikt Ci nie mówił, że nie dogryza się ciężarnym:-p;-)
Muszę sprawdzić jak daleko mam do Zgorzelca :)

reklama
Cześć dziewczyny.
Mam może nietypowe pytanie: czy powinnam się martwić tym, że zauważyłam jakby mi piersi zwiotczały? Nie są już takie twarde i boję się najgorszego

Do góry