reklama
bada m.
Fanka BB :)
Ok. Nie ma sprawy :-) jak dotre do domu i znajdę
agulqa_b
agulqa, Gabi łączę się z Wami w bólu mdłościowym :-( nie wiem co się stało, kilka dni już mi naprawdę lepiej było...widocznie dzidzia postanowiła sobie podrosnąć właśnie i wydziela hormony
u mnie bylo wszystko ok w srode i wczoraj. a dzis odkad lyknelam caly zestaw tabletek jakos mi kiepsko
ja bym chciala rodzic w bydgoszczy po doswiadczeniach z inowroclawiem, ale kto wie jak to bedzie. poza tym jednak moj gin jest ordynatorem w inie w razie czego. chociaz na necie sa rozne opinie, jedni mowia ze do porodu jest wszystko ok a na porod sie nie pojawia a inni pisza ze w srodku nocy nawet przyjezdza jak jego pacjentka rodzi wiec nie wiem o co loto.
kasiekz
Ja mdłości żadnych nie mam, w ogóle żadnych objawów ciąży Mam córę i chcemy mieć drugą. Powiem tak, wolimy dziewczynkę, bo jak dla mnie łatwiejsze w obsłudze Moja poza tym jest grzecznym aniołkiem i chciałabym drugiego takiego bobasa. No i te wszystkie ciuchy i zabawki pod dziewczynkę, a dla chłopca znowu musiałabym kupować
Porodu bałam się, więc tym bardziej na poród w domu nigdy nie zdecydowałabym się Skurcze miałam 17godz. zanim zrobili mi cesarkę. Nie żałuję. Cesarkę miałam cudną zero bólu, od razu chodziłam, a pierwszego już dnia w domu właziłam po drabinie. Teraz cesarka obowiązkowo.
nieobecna ja mam na odwrót. Twarz idealnie gładka Pewnie jedna będzie miała syna druga córę
aza nie mam upławów. Mi też wody odeszły, chlusnęły jak woda z kranu więc problemu nie było
agalqua miałam takie kłucia w pierwszej ciąży, promieniowało od lewego jajnika z którego było zapłodnienie
indi jak rodziłam 2 lata temu to pierwsze co pytali czy chcę znieczulenie. Jest refundowane i przynajmniej we Wrocławiu dostępne bez problemów.
Porodu bałam się, więc tym bardziej na poród w domu nigdy nie zdecydowałabym się Skurcze miałam 17godz. zanim zrobili mi cesarkę. Nie żałuję. Cesarkę miałam cudną zero bólu, od razu chodziłam, a pierwszego już dnia w domu właziłam po drabinie. Teraz cesarka obowiązkowo.
nieobecna ja mam na odwrót. Twarz idealnie gładka Pewnie jedna będzie miała syna druga córę
aza nie mam upławów. Mi też wody odeszły, chlusnęły jak woda z kranu więc problemu nie było
agalqua miałam takie kłucia w pierwszej ciąży, promieniowało od lewego jajnika z którego było zapłodnienie
indi jak rodziłam 2 lata temu to pierwsze co pytali czy chcę znieczulenie. Jest refundowane i przynajmniej we Wrocławiu dostępne bez problemów.
Nie. Kojarzą mi się tylko zdjęcia/filmiki z internetu babek, które same w lecie, rzece rodzą A o co tam chodzi?
Nie mam pojecia, bo nie zamierz ogladac. Babeczki beds rorzuc w buszu. Ech, czego to juz ludzue nie sprzedadza
agulqa_b
kasiekz tylko pozazdroscic takiego szpitala. a co do dziewczynek to pamietaj, ze przy chlopaku pilnujesz tylko jego a przy corce cala wies takie stare powiedzonko
KasiekZ a w którym szpitalu rodziłaś? Dlaczego cesarka obowiązkowo? Tak lekarz Ci powiedział? Ja tez jestem po cesarce i chciałabym drugą bo i tak jestem już na brzuchu pocięta to po co jeszcze w kroczu...
Bada ja też chcę iść w poniedziałek na "jak wytresować smoka" ale pójdę na 2D.
Bada ja też chcę iść w poniedziałek na "jak wytresować smoka" ale pójdę na 2D.
agulqa_b
a ja nie wiem czemu uwazam, ze kobieta (jesli jest wszystko ok) chociaz raz w zyciu powinna urodzic naturalnie
agulqa ale dlaczego?? :-) dla własnej satysfakcji??
Ja myslę, że jeśli jest wszystko ok to rodzi się naturalnie, ale jeśli pierwsza była cesarka z jakiegoś powodu to kolejne też będą najprawdopodobniej i nie ma sensu na siłę dążyć do naturalnego.
Ja myslę, że jeśli jest wszystko ok to rodzi się naturalnie, ale jeśli pierwsza była cesarka z jakiegoś powodu to kolejne też będą najprawdopodobniej i nie ma sensu na siłę dążyć do naturalnego.
reklama