reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Dłuuuugo nie miałam kompa i udawało mi się wpadać tylko przez tel ale to nie to...
W końcu odzyskałam komputer i mam nadzieję, że już uda mi się tu pozostać.
Niestety nie jestem w stanie nadrobić- sorry...

Ja nie mam przeczuć co do płci... Odrzuca mnie od mięsa i wszelkiego rodzaju wędlin- moja koleżanka też tak miała i urodziła chłpaka więc nie ma się co sugerować;-) Mój syn życzy sobie braciszka:baffled:

reklama
Pamka witaj po przerwie ;-)

Wzdęcia i gazy jak najbardziej mogą być od hormonów, chyba progesteron tak działa, ale nie pamiętam na 100% :-D

Ja nie mam przeczuć co do płci :sorry2:

No hej dziewczyny. Ja liczyłam na córeczkę. Zobaczymy co będzie. Mam inne smaki niż przy Mikołaju, ale się okaże. Teraz mam straszny pęd na owoce i warzywa. W "Oczekiwaniu na dziecko" wyczytałam taką ciekawostkę, że niby wg badań wychodzi, że jak kobieta sporo je, jak nastolatek w porze dojrzewania ma być chłopiec ;)

Ja sporo jem ale to chyba bardziej z zachłanności...:laugh2: W ciąży z J czułam się zupełnie inaczej- przede wszystkim nie miałam mdłości i wstrętów (oprócz do zupy ogórkowej...).

EDEK:
Przepraszam miałam pociag do rosołu, którego normalnie nie lubię... Moglam jeść na śniadanie, obiad i kolację rosół- teraz nie wmuszę w siebie...

Ostatnia edycja:
Ja na początku miałam przeczucie na córeczkę. Ale mój M. tak mnie nakręcił że już sama nie wiem. Chodzi za mną i mówi że mu Miłoszka urodzę.
Slodkiego nie jem. No i podobno z dnia na dzień jestem coraz najpiękniejsza :D

a podobnie jak emilchen po tylu latach staran nie mam szczególnych wymagan co do płci. natomiast zrobilam domowy test na plec zsody tak dla zabawy i wychodzi, ze bedzie dziewuszka. gdyby któras chciala sie zabawic mozemy pózniej zobaczyc, czy nasze testy sodowe sie sprawdzily.
Tu sa filmiki na you tube jak wykonac test. Ja uzylam 1,5 lyzeczki sody i poranny mocz.
https://www.youtube.com/results?search_query=baking+soda+gender+test+

reklama
Mama Blogerka mni tteż odrzuca od mięsa a na drugim miejscu od słodyczy:-)

Indi my bierzemy dodatkowo progesteron- to tez niestety wpływa na niestrawność i zaparcia:-(

Agulqa każdy kto mnie widzi mówi ze chłopak:-) ja też chyba zaczęłam w to wierzyć:-D

Do góry