reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
Mama Blogerka, to jest coś, czego nigdy pojąć nie mogłam - różnicowanie dzieci! :wściekła/y: Cholera, mam dwóch braci i nigdy, NIGDY nikt nie był bardziej/mniej kochany i obdarowywany! Przecież to może człowieka szlag trafić... Współczuję Ci, naprawdę! Może zagadaj z mamą, niech się chociaż wytłumaczy...

Muszę test z sody zrobić :-D
Z obrączek i mnie i mężowi wyszło to samo - pierwsza córa, drugi syn :-D

Nie mogę patrzeć w lustro, wyglądam jakbym ospę miała :( Nie wiedziałam, że na mojej twarzy jest tyle miejsca na pryszcze. :( Nigdy nie używałam podkładu bo nie widziałam potrzeby a teraz wstyd mi z domu wyjść :(

Cześć dziewczyny:)
U nas słoneczko dalej świeci, na szczęście. Jeszcze tylko odebrać świadectwo i wakacje, tylko cholercia nie mam się w co ubrać.

Kasiek- witaj

Mamablogerka- przykro mi z powodu takiej atmosfery w domu. Powiedz mamie że ty nic od niej nie chcesz i żeby dala ci w końcu święty spokój. Mój ojciec taki jest dlatego od niech ucieklam, wyprowadzilam się.

reklama
AZA - ja mam plamienia więc ciężko mi powiedzieć czy też upływy, nie pomogę niestety :/

Ale mam stres od rana - siostra dziś odbiera wyniki matury, a czuję się jakbym to ja zdawała. :D A Młoda ma stres, że nie zdała. Dla niej rozszerzona matematyka to pikuś, ale polski... byle 30% było. Padnę ze stresu!

Do góry