reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mama Blogerka, to jest coś, czego nigdy pojąć nie mogłam - różnicowanie dzieci! Cholera, mam dwóch braci i nigdy, NIGDY nikt nie był bardziej/mniej kochany i obdarowywany! Przecież to może człowieka szlag trafić... Współczuję Ci, naprawdę! Może zagadaj z mamą, niech się chociaż wytłumaczy...
Muszę test z sody zrobić
Z obrączek i mnie i mężowi wyszło to samo - pierwsza córa, drugi syn
Muszę test z sody zrobić
Z obrączek i mnie i mężowi wyszło to samo - pierwsza córa, drugi syn
Nulinii też dziś zrobięMuszę test z sody zrobić
nieobecna87
Fanka BB :)
Nie mogę patrzeć w lustro, wyglądam jakbym ospę miała Nie wiedziałam, że na mojej twarzy jest tyle miejsca na pryszcze. Nigdy nie używałam podkładu bo nie widziałam potrzeby a teraz wstyd mi z domu wyjść
Cześć dziewczyny
U nas słoneczko dalej świeci, na szczęście. Jeszcze tylko odebrać świadectwo i wakacje, tylko cholercia nie mam się w co ubrać.
Kasiek- witaj
Mamablogerka- przykro mi z powodu takiej atmosfery w domu. Powiedz mamie że ty nic od niej nie chcesz i żeby dala ci w końcu święty spokój. Mój ojciec taki jest dlatego od niech ucieklam, wyprowadzilam się.
U nas słoneczko dalej świeci, na szczęście. Jeszcze tylko odebrać świadectwo i wakacje, tylko cholercia nie mam się w co ubrać.
Kasiek- witaj
Mamablogerka- przykro mi z powodu takiej atmosfery w domu. Powiedz mamie że ty nic od niej nie chcesz i żeby dala ci w końcu święty spokój. Mój ojciec taki jest dlatego od niech ucieklam, wyprowadzilam się.
Hej dziewczyny. Dopisuje sie na 05.01
nieobecna87
Witamy nowe styczniowe mamusie
Aaaaale mam lenia, a Młody od rana coś marudny. Ale dał mi dzisiaj pospać - wstał dopiero o 6.15
Aaaaale mam lenia, a Młody od rana coś marudny. Ale dał mi dzisiaj pospać - wstał dopiero o 6.15
reklama
nieobecna87
AZA - ja mam plamienia więc ciężko mi powiedzieć czy też upływy, nie pomogę niestety :/
Ale mam stres od rana - siostra dziś odbiera wyniki matury, a czuję się jakbym to ja zdawała. A Młoda ma stres, że nie zdała. Dla niej rozszerzona matematyka to pikuś, ale polski... byle 30% było. Padnę ze stresu!
Ale mam stres od rana - siostra dziś odbiera wyniki matury, a czuję się jakbym to ja zdawała. A Młoda ma stres, że nie zdała. Dla niej rozszerzona matematyka to pikuś, ale polski... byle 30% było. Padnę ze stresu!