reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam znów :)
Szaleństwo całymi dniami nie ma mnie w domu ;) dawno nie miałam takiego luzu :)

bada m. Ja w piątek byłam ba koncercie Podsiadło (mistrz) i to były dni zgorzelca i wszędzie wózki z piwkami normalnie aż mi ślinka ciekla :( a w sklepach radlera nie mają ;(((

jezyk ja też mało co umiem dopiero się uczę ;) ale jak to się mówi praktyka czyni mistrza :)

femme fatal tez zbieralam :) i się z koleżankami wymienialysmy :)

alecta moja cyganicha pierwsza jest do przedszkola zawsze w weekend marudzi a w niedziele to już id rana wstaje i "mamo idziemy do przedszkola? No plosie cie " :)

Indi mi normalnie bardzo szybko rosną włosy na głowie (reszta dość wolno) i juz nie ogarniam buszu na głowie :/

Indi wosk jest spoko na nogi :)

agulqa_b wszelkie do depilacji eveline "precyzja lasera" czy coś są super do nóg, pod pachy, bikini itp

agatekw a jaką używałaś odżywkę do rzęs?

McPearl ja jem co 2h ale zjem dosłownie dwa kęsy i juz pekam z nazarcia

jezyk to jaam fazę na domowe żarcie :) i makarony :p a fast foodów nigdy nie lubię ale lodzik z Mcdonald nie raz wjedzie ;)

nieobecna ja wczoraj tak sobie popłakiwałam a to że spać mi się chcę, a to ze źle wykroj wycięłam i musiałam przerabiać, a to no sera znaleźć na półce mię mogłam ;)

emilchen ja od tygodnia nic a nic mdłości ale za to cycki nie ogarniają tematu :/
Co do klucia ja tak mam czasem jak za dużo urzęduje, wtedy dzieć chyba mi daje do zrozumienia "stara wyluzuj" i siadam i jest ok

Indi ja dopiero tak naprawdę przybierają na wadze dopiero w 3cim w I i II minimalnie po 300gram

Mnie z Olą długo mdlilo i bardzo plus zgaga od pierwszego do ostatniego dnia i to też bardzo mocna bez przerwy a teraz tylko trochę mnie mdlilo ale tak znośnie nie przeszkadzajac w życiu

maadlen wow ty to grubo przede mną jesteś :) fajnie :)

emilchen to mój nie ogląda meczów nie interesują go :)

McPearl ja jutro robie dżemy i soki ;)

Żelka oj ja po kolanie tez musiałam się kluc cały brzuch siny :/

Gochson matko jak mi T miał zrobić zastrzyk to byłam chora i od razu sama robiłam nie wole sama ;)

emilchen nie martw się będzie ok z bobo
Wpisze cie, ale czekam aż się więcej uzbiera kobitki żeby co chwile nie edytować

Ankaostr to norma ja też czasem nie mam ochoty na sex na początku w ogóle mi się nie chciało a teraz im bliżej II trym tym bardziej mi się chce ciągle ;)
Popęd wzrośnie i to tak ze twój facet będzie miał dość ;)

Hej, hej;)
Ja wróciłam z wakacji. Po greckich upałach, to przeżyłam szok klimatyczny, jak wysiadłam z samolotu;) Masakra jakaś. Ja ogólnie jestem zmarźlak, a teraz to już strasznie.
Mi większość nieprzyjemnych objawów minęła, mdłości prawie brak, tylko w samochodzie męczą czasem, zgaga czasem, pozostało zmęczenie i senność, ale przychodzi falami. Brzuszek widoczny już dość mocno. Koleżanka, jak zobaczyła zdjęcia z wyjazdu na FB, to od razu zadzwoniła zapytać, który to miesiąc;)

Dla mnie bosko. Trzeba mi było takiego tygodnia odpoczynku. O ile można mówić o odpoczynku z rocznym dzieckiem. Kos, malutka wyspa, w jeden dzień objechaliśmy całą, a reszta czasu, to słodkie lenistwo;)

Dziewczyny wpadam na chwile zobaczyc co sie u Was dzieje, mam strasznie zapracowany weekend.

Emilchen, wiem, ze jest Ci ciezko, ale nie doluj sie. dzidzius NAEWNO JEST WAM PISANY, wlasnie rozsnie sobie u Ciebie w brzuszku :) Sporo przyszlych mam ma jakis pakiet chorob, z ktorymi musza sie zmagac, glowa do gory, bedzie dobrze. Mam nadziej, ze leki Ci pomoga.

Bylo chyba jaki czas temu o infekcjach, az z ciekawoci zapytalam poloznej, czy clotrimazol jest bezpieczy w ciazy, to powiedziala mi, ze jak najbardziej, zarowno krem jak i ta tabletka dopochwowa. Ja mialam jakis czas temu infekcje na dwa fronty, bo i grzybice pochwy i zakazenie drog moczowych. Dziadostwo sie trudno leczylo, bo leki na jedno pogarszaly stan tego drugiego. Az plakalam na kibelku,naszczescie juz mam to za soba.

Tez chce na wakacje :)

Witaj Anka, Twoje objawy to jak wypisz wymaluj u mnie

Ostatnia edycja:
Dziewczynki cos na osłodę
uploadfromtaptalk1403463330362.jpg ;)

Filipiamama super ze sie wyleniuchowalas, pokaz nam jakies fotki, chociaz widoczki ;) co by pizazdroscic mozna bylo.

Emilchien bedzie dobrze :* staraj sie jak najmniej dwnerwowac bo maluszek tez to czuje.

Anka witaj. Objawy jak najbardziej normalne na poczatku ciazy. A partnera bym troche usadzila :p

Indi nieprzepracowuj sie!

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1403463330362.jpg
    uploadfromtaptalk1403463330362.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Doggi toś zapodała posta :-D podziwiam Cię tyle dni bez Oli,moi chłopcy jak na 1 noc idą do babci to ja świruje,chyba że to my wybywamy tak to może być,ale bez nich w domu katastrofa,a jak idzie jeden to zawsze mówię,że jedno dziecko to nie dziecko:-D taki spokój w domu
Filipiamama to super,że wyjazd udany :happy2:
Anka witaj
emilchen bądź dobrej myśle,nie martw się

Do góry