reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Byliśmy dzisiaj, wyobraźcie sobie, że zawołali ginekologa i wziął mnie do gabinetu ale wcale mnie nie badał! :no: bez sensu. Na podstawie wywiadu stwierdził, że to na pewno infekcja grzybicza (chociaż objaw wydzieliny się nie potwierdza, raczej wskazuje na bakteryjne), przepisał Pimafucin i maść pimafucort i to wszystko. Najważniejsze, że już coś biorę, ale martwię się, żeby to jednak nie była bakteria:-( trzy razy go pytałam, czy to może być infekcja bakteryjna, powiedział, że na pewno nie - świąd jest przy grzybiczej, a obie na raz nie występują??

Zastanawiam się nad pójściem jednak do jakiegoś gina prywatnie jutro - zbankrutuję chyba, ale zrobiłabym sobie posiew.

agulqa z krwawieniem albo nawet plamieniem to też bym się ani chwili nie zastanawiała... mnie trochę powstrzymywało, że to "tylko" infekcja,z którą zazwyczaj nie biega się po izbach przyjęć ;)

reklama
Emilchen dziwni Ci lekarze,ja bym na wszelki wypadek poszla gdzie indziej.

Tak zdecydowanie ciazowa abstynencja ma swoje plusy :-)
Czy u Was tez taka pogoda w kratke? U nas slonce deszcz slonce i tak od rana :-(
A na obiad swiezutka botwinka z mlodymi ziemniaczkami :-)
Milego popoludnia :-)

ja przez cały ten długi weekend czuje się fatalnie,dziś nawet obiadu nie zrobiłam wysłałam m do Biedy po frytki mrożone,dzieci zadowolone,a ja się pytam m czy składa zażalenie na mnie :-D czy potrzebny lepszy model ? :-)no na razie nie wymienia,zobaczymy ile wytrzymają moi mężczyźni z mamą na kanapie
emilchen to nie do pomyślenia,że Cię nie zbadano,porażka

Emilchen szok! :no: oni myślą że to żarty są i można sobie tak strzelać na oślep z diagnoza?! Jak nie wkurwia ten chory świat...

Wybaczcie nie odpisuje u mnie tragedia nic mi się nie chce czuje się okropnie :-/

szkoda slow na tych lekarzy. ja chodze prywatnie, owszem budzet cierpi ale na nfz ciezko tu o dobrego gina, a poza tym chce miec dobra opieke, ale znam roznice miedzy wizytami na nfz i prywatnie.

dzis u mnie oczywiscie schabiki na obiad. tak mi smierdzialo, ze nawet z pokoju nie wyszlam jak jedli. kazalam pootwierac wszystkie okna i nie otwierac moich drzwi od pokoju. ja zjadlam sobie rosolek :)

Emilchen- szok!! Nie będę nic pisać bo brak mi słów!

Femme- mi też dziś jakoś tak do doopy.

Bada- kochają Cię, Twoi mężczyźni i niech się mecza z Tobą, kto powiedział, że tylko kobieta ma znosić niedogodności w ciąży.

Agulqa- dobrze, że chociaż rosół mozesz jeść:)

Nic nie mówcie, siedzę teraz w domu i ryczę, mam złe przeczucia i boli mnie podbrzusze, mogłam coś mu powiedzieć ale ja się nie potrafię wykłócać, przecież nie mogę mu rozkazać żeby mnie zbadał :-( nie wiem, może nam to dziecko nie pisane jednak, człowiek robi co może, jeździ po szpitalach, bierze milion leków ale na pewne rzeczy nie ma się wpływu i koniec :-:)-:)-(

Emilchen przestań tak myśleć nawet! Bolące podbrzusze to jeszcze nic złego ja bym na Twoim miejscu zapakowala się w auto i jechała do prywatnego gina jakiegoś nawet jak ten lekarz trafił z diagnoza to dla świętego spokoju bo nerwy robią swoje a gadanie nie denerwuj się wiadomo nic nie da

reklama
Emilchen, jeśli to grzybiczne, to ta maść cuda działa. Moja młodsza miała w niemowlęctwie okropne odparzenie na wargach sromowych. Kilka dni i nie było śladu.
Jeśli boisz się zlej diagnozy to śmigaj jutro prywatnie do gina lub do labolatorium na wymaz.

U mnie też nudy. Obiadek zjedzony. Starsza córka pojechała do dziadków na "wakacje". Oj czuje, że młoda da mi wycisk :)

Pora na kawę i ciacho!

Do góry