reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

To Jagoda dobrze wygląda,ma 7,5 kg przy ok.74 cm.dzisiaj przespała całą noc od 20.do 6.30 i dopiero wtedy zjadła.Doggi ona nie zjada całego słoiczka tylko pó£ jako dodatek do mleka.próbowałam dawać jej mm cześciej to wypijała mniej niż 100 ml.wiec bede dawać wiecej ale rzadziej.Mysza dzieki za podpiwiedź ale ja już nie chce kp,pasujw mi to że sie sama odstawiła.

reklama
Hej mamuśki!
Miłego dnia!
U nas deszczowo i ponuro. Młody marudzi, zębol wychodzi. Tylko gryzaki na zimne wymieniam.
Ale mi się nic nie chce przez tą pogodę....
Marko 73cm, 9,3kg ;)

Ostatnia edycja:
To Młody bije wszystkich na łeb - je 4x180ml i 1x210ml (na noc z dwiema łyżkami kaszki ryżowej), do tego raz dziennie kaszkę mleczno-ryżową (100ml) i pół dużego słoiczka obiadku :szok:

Ile dokładnie waży dowiem się na szczepieniu, na domowej wadze cały czas 8kg, wzrostu ma jakieś 70-71cm ;-)

No i z okazji Dnia Ojca mamy lewą dolną jedynkę :-D

Nulini, moj Ostatnio tez spulpecial. Podczas gdy inne forumowe dzieciaczki podwoily wage urodzeniowa to moj juz prawie potroil :D

Cześć dziewczyny:)
My już zaczeliśmy rozszerzać dietę:) na początku nic nie chciał zjeść... Jednak po tygodniu rozsmakował:) teraz jemy rano kaszkę mleczno-ryżową, zupkę jażynową, deserki ( jabłko-marchewka, jabłko-banan, brzoskwinie). No i wprowadzam gluten...daję jedną płaską łyżkę kaszy zbożowej...
Dziś pogodę mamy paskudną:( No i Milan jest strasznie marudny... Nic nie daje zrobić... A jutro przyjeżdżają teściowa z teściem i muszę posprzątać, coś ugotować i upiec jakieś ciasto...

Eeee to mój by potroić musi mieć 12,5 od najniższej i 13,4 od ur. więc bez jaj, daleko mu. Szaleją te wasze pulpecie szaleją :-D :-D :-D

miłego :happy: u nas już po deszczu -słoneczko wyszło,super :-)

my idziemy 2 lipca na szczepienie,ale przypuszczam,że ok 8 kg Gniewko waży i ponad 70 cm długi,bo miesiąc temu miał 7300,( od urodzenia trzyma się 50 centyla) a je tak jak synek Indii po 120 ml co 3 h,a w nocy 2 razy,z tym,że nie bardzo chce rozszerzać dietę,jedyne co lubi to jogurty-zjada na raz połowę kubeczka Jogolino ( te kubki są za duże 100 g w jednym)

reklama
Do góry