reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Zelka, zdrowiejcie szybko! No I udanej imprezki :)

Alecta, ja predzej zapomne jak moje dziecko sie nazywa niz to, jak np jeszcze niedawno wygladal z nim jazda samochodem ;)

Susel, moze to poprostu przejsciowe I niedlugo apetyt wroci. Moj tez tak czasami miewa, a za chwile konia z kopytami by wrabal :)

Lay, moj po trzeciej serii byl taki mialki. Tzn nie byl osowialy, ale mial goraczke, byl bardziej marudny I tak plakal jakby go cos bolalo. Kazde dziecko inaczej reaguje chyba. Trzymam kciuki, zeby Wercia sie lepiej poczula.

Laski, niedlugo Navinczi bedzie bral udzial w Splashatonie! Przynajmniej teraz jego niespozyta energia przyda sie na sluszny cel I caly dochod z eventu bedzie przekazany na budowe centrum badan nad poronieniami, przedwczesnymi porodami I porodami, kiedy dzieciaczki rodza sie martwe. Za tydzuen bedziemy jeszcze dokladnie wiedziec co I jak.

Dzięki dziewczyny, ja chyba w pon wybiore sie do doktorka ztą moją krtanią ... bo domowo nic nie przechodzi.

Indi mega fajnie, że bierzecie udział w takich przedsięwzięciach,szczytny ceł super, że możecie dołozyć swoją cegiełkę.

Co dos zczepień, to raczej bardzo prawdopodobne, że dzieciaczki mogą cierpieć po. Pamiętam jak się szczep[iłam na wzwb przed zabiegiem na kolano po 2 dawce, miałam tempke i bolała mnie cała ręka jakbm zakwas w niej calutkiej miała i to taki porządny. Tyle, że ja rozumiałam o co mi chodzi, a taki maluch to co rozumie?

Suseł, może to zęby, albo dalej infekcja, spróbuj podawać jedzenie na śpiocha, wtedy jak głodn a powinna załapać :)

Indi moja Nikola była diabeł wcielony, a jak miała 1,5 roku to już zapomniałam i planowaliśmy Tymka ;-)

Dlatego właśnie szczegółowo sobie opisuję na moim blogu co czuję, jakie mam myśli i jak się Młody zachowuje, na wypadek, gdyby mnie poje.bało do reszty kiedyś i zachciało się trzeciego dziecka...
Bo niestety pamięć ma to do siebie, że wypiera złe wspomnienia :baffled:

My szczepimy w tygodniu, ciekawe, jak Młody zniesie...
Tosia w przedszkolu tylko do piątku i 2 miesiące w domu, już drżę z przerażenia na samą myśl...

Witajcie...jak wczoraj była cudna noc tak dziś koszmar z ulicy wiązów ......:/ pobudki od 3 ciej co 20 minut, tradycyjnie juz problemy gastryczne Lilki, a na dodatek starsza daje w dupę, bo ona to wulkan energii i nudzi jej się, niewyzyta, na polu zimno i co chwile pada....miłego dnia

U nas zaczyna już padać...Jagoda lepiej za to M chory...masakra...skończyliśmy kp,Jagoda dalej nie chce cyca wiec kończe ze ściąganiem i już tylko mm.dzisiaj wyniki rekrutacji do żłobka,trzymajcie kciuki.

reklama
Do góry