reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

U nas mały je 5x 200/240ml, zależy jak ma ochotę i rano dodatkowo jakąś papke ale nie daje mu więcej jak 5 łyżeczek.

Indi na to bloom patrzę od dłuższego czasu ale nie wiem czemu wydaje mi się nie wygodne... sama nie wiem, daj znać jutro jak dojdzie. Myślałam też o chicco polly magic ale ono wydaje mi się duże, masywne takie...

reklama
kasia009- ja mam dokładnie takie: Chicco Nosidełko Go Black - Agito.pl
młoda jest w nim po 5-10 minut dziennie jak odprowadzam starszaka do szkoły... czasami biorę ją na ręce ale jednak w nosidle wygodniej...

lay- gratulacje postępów u nas też dziś pierwszy raz obrót a później już co chwilę :) tak jej się spodobało :)

u nas od czasu mm jest po 120ml czasami 150, co 3 , 3,5 godz.

U nas jest kolacja o 19.30, później w nocy koło 1-2 jedzenie i następne dopiero rano, koło 6-7, a w dzień co 4 godziny...

Megami,
moze faktycznie zeby upaść trzeba by karmić częściej i więcej... Po prostu Tosia zawsze jadła idealnie z rozpiską, a z Młodym nie ma na to szans :-D

Malinka,
tylko nie noś w tym nosidle długo (w sensie dłuzej niż te 10 minut), bo to jest wisiadło, nie nosidło i jest niebezpieczne dla dziecka...

miłego dnia babole kochane i maluszki:happy: u nas pada :-pmam nadzieję,że przestanie,bo nie wyobrażam sobie siedzenia w domu po takiej fajnej pogodzie gdzie ciągle byliśmy w ogrodzie

Susel, u nas tez byly pobudki co 2 godz. Syn mi sie popsul. Juz budzil sie raz tylo OK 4, a teraz to. Nie wiem o co chodzi. Juz 2 nicka taka.
Mam wrazenie, ze on I'j m wiecej dostaje, tym czesciej glodny jest. To samo bylo po kaszce, dlatego przestalam I teraz przy marchewce. Czy to moze miec jakis zwiazek?

Ja kp i moje dziecie w dzień je tyle ile chce, różnie co 2/3h. Najgorsze ze ostatnio to i w nocy chce jeść tak samo co 2/3h ;/

Megami super artykuł o rozszerzaniu diety.

od wczoraj młody takie harce urządza sobie w łóżeczku że głowa mała :D przekręca się raz na plecy raz na brzuch, wczołgał się nawet pod przewijak :D a za zabawki z karuzelki to tak mocno ciągnie ze az sie zmartwiłam czy on tego nie połamie ;o
wczoraj od rana to tak sam sobie z 30min w łóżeczku urzędował :) taka dumna byłam że dał mi jeszcze w spokoju poleżeć ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry