reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Hej
Dawno mnie ni bylo bo R nasladuje synka Indi
Nie siada jeszcze sam, ale jak posadze to chwile sie utrzyma
W spacerowce srednio lubi jezdzic najchetniej mowilby "nos mnie mamo"
Oczywiscie w nocy milion pobudek do ok 1,5h
Na dworze skwar w domu duchota i meczy sie biedak
Zabkow tez nie ma jeszcze
Czekamy az bedzie siedzial i zaczynamy blw
Dawno mnie ni bylo bo R nasladuje synka Indi
Nie siada jeszcze sam, ale jak posadze to chwile sie utrzyma
W spacerowce srednio lubi jezdzic najchetniej mowilby "nos mnie mamo"
Oczywiscie w nocy milion pobudek do ok 1,5h
Na dworze skwar w domu duchota i meczy sie biedak
Zabkow tez nie ma jeszcze
Czekamy az bedzie siedzial i zaczynamy blw
Susel, zabkowanie to bardzo duzy wysilek dla organizmu takiego maluszka, wiec utrata apetytu mze byc jakas reakcja, tak samo jak infekcje, humorki, kiepski sen. Mozliwe, ze to poprostu przejsciowe. Tez mnie to martwilo, ale polozna mowil, ze to normalne I zeby nie pcgsc dziecku na sole butelki. Trzymam kciuki, zeby brak apetytu szybko minal I zeby nie bylo zadnych gorszych objawow towarzyszacych zabkowaniu
Siema laski,
U nas sporo zmian. Wera w poniedziałek zaczęła sie obracać na lewy bok. Tak jej to dobrze szło, że postanowiła pójśc o krok dalej i wykonać obrot z pleców na brzuch. Tak jej się to spodobało, że teraz wystarczà 3 sekundy a Wercia chop i na brzusiu :-) Odwrocisz ją na plecki z powrotem, a ta siup i na brzuch. A najśmieszniejsze jest to, że dalek de facto nie lubi leżeć na brzuchu, więc zaraz jest krzyk.
Ząbków jeszxze nie widac, choć ślinotok taki ma że hoho. Marudzi jak jest sama. Zawsze ktoś przy niej musi byc. Ale jest przekochana i do końca zycia bede dziękować Bogu za ten mały cud :*
Co do nosidełek to podobno Tula jest dobra. Ja niebawem zakupuje chustę kółkową, bo tej normalnej nie mogę sie nauczyć wiązać.
U nas sporo zmian. Wera w poniedziałek zaczęła sie obracać na lewy bok. Tak jej to dobrze szło, że postanowiła pójśc o krok dalej i wykonać obrot z pleców na brzuch. Tak jej się to spodobało, że teraz wystarczà 3 sekundy a Wercia chop i na brzusiu :-) Odwrocisz ją na plecki z powrotem, a ta siup i na brzuch. A najśmieszniejsze jest to, że dalek de facto nie lubi leżeć na brzuchu, więc zaraz jest krzyk.
Ząbków jeszxze nie widac, choć ślinotok taki ma że hoho. Marudzi jak jest sama. Zawsze ktoś przy niej musi byc. Ale jest przekochana i do końca zycia bede dziękować Bogu za ten mały cud :*
Co do nosidełek to podobno Tula jest dobra. Ja niebawem zakupuje chustę kółkową, bo tej normalnej nie mogę sie nauczyć wiązać.
Agulqa, w sensie ze taki wymagajacy sie zrobil czy co? Moj juz wsrod moich znajomych ma Nowe imie 'Damien' jak ten dzieciak z 'Omena'
Laydeek, mowilam, kazde dziecko sie rozwija inaczej. Nie na co porownywac, bo mozna w paranoje wpasc. Tak to juz jest, ze najpierw przez dlugo czas dziec moze uparcie nie robic postepow, a potem nagle SOE robi akrobata, gadula I silacz ale super niusy o Werci !
Ja tez strasznie kocham mojego malego diabelka jak go nie widze np przez 2 godz to mi tak jakos smutno, nudno, za cicho I za spokojnie
Laydeek, mowilam, kazde dziecko sie rozwija inaczej. Nie na co porownywac, bo mozna w paranoje wpasc. Tak to juz jest, ze najpierw przez dlugo czas dziec moze uparcie nie robic postepow, a potem nagle SOE robi akrobata, gadula I silacz ale super niusy o Werci !
Ja tez strasznie kocham mojego malego diabelka jak go nie widze np przez 2 godz to mi tak jakos smutno, nudno, za cicho I za spokojnie
Lay super wieści o Werci
Tymek też marudzi jak jest sam cały czas chce być w centrum uwagi
zgodze się z Indi że każdy dzieciaczek się w swoim tempie rozwija.
chyba każda z nas kocha swoje dziecie niesamowicie
ale sie wczoraj wkurzyłam! zamówiłam babci telewizor w neo24 i przyszedł uszkodzony ;/ matko użerać się teraz z gwarancjami jak ja tego nie lubie! Mam tylko nadzieje że nie będą robić problemów z wymianą na nowy..
Tymek też marudzi jak jest sam cały czas chce być w centrum uwagi
zgodze się z Indi że każdy dzieciaczek się w swoim tempie rozwija.
chyba każda z nas kocha swoje dziecie niesamowicie
ale sie wczoraj wkurzyłam! zamówiłam babci telewizor w neo24 i przyszedł uszkodzony ;/ matko użerać się teraz z gwarancjami jak ja tego nie lubie! Mam tylko nadzieje że nie będą robić problemów z wymianą na nowy..
Ostatnia edycja:
MommyTigger
Fanka BB :)
Nulini a jakie dokładnie masz to nosidełko? Muszę w tym tyg kupić , chociaż pieseł zaczął z nami na spacery chodzić. Cyrk na kółkach jest ale ok
Ohhh ja mojego Tygrysia uwielbiam , kocham tak , że nie da sie opisać :-) Dziś cudownie mnie obudził-wyrywając mi rzęsy
Indi co za ksywka
Ohhh ja mojego Tygrysia uwielbiam , kocham tak , że nie da sie opisać :-) Dziś cudownie mnie obudził-wyrywając mi rzęsy
Indi co za ksywka
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Lay, prawda, Tula jest bardzo dobra, ale też niestety bardzo droga :-( Nowa ponad 400zł, a ja za Ergobaby dałam 100zł ;-)
Mommy, mam ten kolor https://www.google.pl/search?q=ergo...iew-umba-print-carrier-by-ergobaby%2F;477;196
U nas zębów brak, a on ponad miesiąca są kreski pod dziąsłami, masakra, u Tosi wyrzynały się migiem!
Młody się obraca z pleców na brzuch, ale w drugą stronę chyba zapomniał, jak się to robi
I niestety jest cholernie absorbujący, nawet chwilę się sobą nie zajmie, na macie czy w krzesełku posiedzi 5 minut i już jęczy, że chce na ręce albo na kolana, masakra... Doczekać się nie mogę raczkowania, żeby sobie poszedł w cholerę
Mommy, mam ten kolor https://www.google.pl/search?q=ergo...iew-umba-print-carrier-by-ergobaby%2F;477;196
U nas zębów brak, a on ponad miesiąca są kreski pod dziąsłami, masakra, u Tosi wyrzynały się migiem!
Młody się obraca z pleców na brzuch, ale w drugą stronę chyba zapomniał, jak się to robi
I niestety jest cholernie absorbujący, nawet chwilę się sobą nie zajmie, na macie czy w krzesełku posiedzi 5 minut i już jęczy, że chce na ręce albo na kolana, masakra... Doczekać się nie mogę raczkowania, żeby sobie poszedł w cholerę
A unas niestety coś jest na rzeczy...Jagoda ma całyczas gorączke 38 stopni,nad ranem dostała syrop.budziła sie co 2 h ale nie chciała jeść.wypiła mojemleko ale z butli wiec z powrotem zaprzyjaźniłam sie z laktatorem...masakra...poza tym zachowuje sie normalnie,nie ma kataru,nie kaszle...nie wiem o co chodzi...
reklama
Ja mam tego nielubianego baby bjorna. Jak tylko Wercia bedzie siedzieć, zacznę go używać.
Dzis przyuwazylam, ze mała unosi dupke do góry i podkłada nóżki. Nim sie obejrzę, a ta chyba bedzie pełzać. Leżąc na brzuchu obraca się wokół własnej osi. Ech... Za szybko rosną te dzieciaczki.
Dzis przyuwazylam, ze mała unosi dupke do góry i podkłada nóżki. Nim sie obejrzę, a ta chyba bedzie pełzać. Leżąc na brzuchu obraca się wokół własnej osi. Ech... Za szybko rosną te dzieciaczki.