reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Na temat rozszerzania diety, szczególnie przy alergii, jeszcze taki bardzo ciekawy artykuł znalazłam organiczni.baranowscy.eu » Rozszerzanie diety małego alergika – BLW i nie tylko
I coś o nocnych pobudkach https://www.facebook.com/DoulaJulita/posts/730451403740645?hc_location=ufi
U nas w końcu chłodniej, w nocy była burza. Ale nim powietrze w mieszkaniu się ochłodzi to trochę potrwa.
Dziś montuję moskitiery, bo.... wpadł nam wczoraj do kuchni SZERSZEŃ! Na szczęście mąż przegonił dziada, ale ja nadal cała w stresie, że znów coś wleci, a teraz mąż w pracy :-)
I coś o nocnych pobudkach https://www.facebook.com/DoulaJulita/posts/730451403740645?hc_location=ufi
U nas w końcu chłodniej, w nocy była burza. Ale nim powietrze w mieszkaniu się ochłodzi to trochę potrwa.
Dziś montuję moskitiery, bo.... wpadł nam wczoraj do kuchni SZERSZEŃ! Na szczęście mąż przegonił dziada, ale ja nadal cała w stresie, że znów coś wleci, a teraz mąż w pracy :-)
Krzeselko dojechalo, wyglada super, wydaje sie solidne I malemu sie pidoba, wiec raczej nie jest niewygodne. Tylko wydaje sie wieksze w rzecxywistosci niz myslalam, albo moj dziec taki mikry.
Co do pobudek, to podziwiam mamy, ktore wracaja do pracy majac male dzieci. Po ostatnich dwoch nockach nie wiem jak sie naxywam I nie wyobrazam sobie wstac o 6, isc do pracy I wrocic o 19
Co do pobudek, to podziwiam mamy, ktore wracaja do pracy majac male dzieci. Po ostatnich dwoch nockach nie wiem jak sie naxywam I nie wyobrazam sobie wstac o 6, isc do pracy I wrocic o 19
malinka009
Fanka BB :)
Mnie to w ogóle przeraża powrót do pracy
Może uda mi się jeszcze rok przeciągną wolne, czeka mnie operacja na kolano i jakbym zrobiła ją pod koniec macierzyńskiego czyli w grudniu to dalej na zwolnieniu z pół roku, + zaległy urlop jakieś 3 miesiące, ew 3 miesiące wychowawczego i rok się uzbiera
Jadę dziś do notariusza załatwiać sprawę z wynajmem mieszkania- bo jak się okazuje nikt legalnie wynająć nie chce... ale znaleźliśmy jedną rodzinę co chętnie podpisze umowę mam tylko nadzieję,że koszty notariusza nas nie zabiją...
Miłego dzionka
Może uda mi się jeszcze rok przeciągną wolne, czeka mnie operacja na kolano i jakbym zrobiła ją pod koniec macierzyńskiego czyli w grudniu to dalej na zwolnieniu z pół roku, + zaległy urlop jakieś 3 miesiące, ew 3 miesiące wychowawczego i rok się uzbiera
Jadę dziś do notariusza załatwiać sprawę z wynajmem mieszkania- bo jak się okazuje nikt legalnie wynająć nie chce... ale znaleźliśmy jedną rodzinę co chętnie podpisze umowę mam tylko nadzieję,że koszty notariusza nas nie zabiją...
Miłego dzionka
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Miłego dnia!
Młody dziś co dwie godzinki się budził No cóż
Słoneczko wyszło więc trzeba by pospacerować ;-)
Malinka fajnie, że się rodzina znalazła. Dziwne trochę, my częściej się spotykaliśmy z tym, że to właściciel chciał wynająć bez umowy
Indi super, że krzesełko już jest, można niedługo zajadać
Młody dziś co dwie godzinki się budził No cóż
Słoneczko wyszło więc trzeba by pospacerować ;-)
Malinka fajnie, że się rodzina znalazła. Dziwne trochę, my częściej się spotykaliśmy z tym, że to właściciel chciał wynająć bez umowy
Indi super, że krzesełko już jest, można niedługo zajadać
Hejka :-) Pogoda nieskazitelna, pędzimy zaraz na zewnątrz, słonko łapać, w sierpniu wesele, a ja blada jak trup Przy okazji podleję swoje iglaczki i wczoraj posianą trawkę
LayDeeK gratuluję postępów córeczki Super :-) My też mamy krzesełko Chicco Polly i jesteśmy bardzo zadowoleni, używamy od momentu kupna, a to już będzie ze 2 miesiące na pewno.
Ja mam nadzieję na szczepienie w ten czwartek, bo ciągle nad nami wisi...
Miłego dnia ;-)
LayDeeK gratuluję postępów córeczki Super :-) My też mamy krzesełko Chicco Polly i jesteśmy bardzo zadowoleni, używamy od momentu kupna, a to już będzie ze 2 miesiące na pewno.
Ja mam nadzieję na szczepienie w ten czwartek, bo ciągle nad nami wisi...
Miłego dnia ;-)
Malinka, ale w jakim sensie legalnie? Ja swoje mieszkania w pl wynajmuje od wieku lat, druga rodzina tM teraz mieszka I chyba z tego co pamietam to nic nie szlo przez notariusza tylko zglaszane bylo do skarbowki, ale reki sobie uciac nie dam bo to juz dawno bylo I teraz wszelkimi moimi sprawami w pl zajmuja sie rodzice.
Megami, on juz zajada od paru dni, raz dziennie mu daje marchewke. Wciaga jak stary. Tylko wczesniej jadl w spartanskich warunkach, a teraz ma tron
Moj sie dzisiaj 2_razy obudzil. Raz go oszukalam woda w butli po mleku I sie chyba nie kapnal
Jezyk, Franek juz przesypia noce czy dalej sie budzi? W jakich godz pracujesz? Z kim go zostawiasz?
Megami, on juz zajada od paru dni, raz dziennie mu daje marchewke. Wciaga jak stary. Tylko wczesniej jadl w spartanskich warunkach, a teraz ma tron
Moj sie dzisiaj 2_razy obudzil. Raz go oszukalam woda w butli po mleku I sie chyba nie kapnal
Jezyk, Franek juz przesypia noce czy dalej sie budzi? W jakich godz pracujesz? Z kim go zostawiasz?
reklama
U mnie znowu koszmarna noc,pobudki co chwila i do tego dłuższa przerwa od 3 do 4.30.chyba to katar jej przeszkadza i zaczyna też kaszleć. dalej nie chce też cyca...ściągam laktatorem ale coraz mniej schodzi czas wiec kończyć kp.