reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Moj ma bardzo regularny rozklad dnia, dbam o to, zeby mogl sie wyszakec, bo moj z tych bardzo energicznych. Jak mu sie zdarzy w ciagu dnia dluzej niz godz pospac na,raz to sprawdzam czy zyje I mimo to budzi sie w nocy na zarcie I nigdy mu sie nie zdarzylo zasnac samemu. Dobre tylko to, ze on sie budzi tylko na karmienie, wypija butle I od razu zasypia.

Bada,moj tez niezaleznie ile by zjadl to I tak co 3 godz,no max 4 glodny. Przez chwili nawet dostawal aptamil hungry milk, co z zalozenia powinno go sycic na dluzej, ale nie zauwazylam zadnej roznicy I wrocilismy do zwyklego, tak wiec nie wiem, od czego to zalezy.

reklama
Jagoda niestety od razu nie zasypia po karmieniu tylko koło godziny urzeduje.dziśobudził sie wnocy o 3.30 i zasneła po 4 za to po 5 obudziła sie starsza...wiec ledwo żyje...Jagoda ma też regularny dzień,średnio co 2 h zasypia w dzień na góra godzine,takie drzemki ma chyba 3 w dzień.czasami po po£udniu śpi dłużej.

Dzień dobry:) my jedziemy dzisiaj do lekarza, bo maly w nocy kaszlał strasznie i katar go męczył. A z racji że jutro długi weekend się zaczyna to wolę dmuchać na zimne niż potem jeździć po szpitalach... tylko martwi mnie to, że dzisiaj inna pediatra przyjmuje a do niej jakoś nie mam przekonania. :(

nie wiem czy nie kupić katarku do nosa bo mam friede, ale ja z tych bardziej wrazliwszych na odglosy i jakoś nie mogę się do niej przemóc :)

Miłego i słonecznego weekendu Wam życzę!

Zaplanowałyście coś fajnego w majówkę?

My nic nie planujemy bo pogoda w naszym regionie lipna, ma być zimno i deszczowo. Jak będzie lepiej niż zapowiadają to pewnie urządzimy długie spacerki i tyle.

Bada m - mojego też na ranem męczy kupa tzn o chyba z tych wrażliwszych bo kręci się kręci co go wybudza idzie kupa z łatwością i pyk koniec spania zawsze jak w zegarku o 5.20. Potem jest mu trudno wytrzymać bez drzemki do 7.30 jak idziemy do szkoły.

Miłego weekendu dziewczęta!
My w sobotę chrzcimy małą. I jak na złość ma byc brzydka pogoda. Nie dosc ze zimno, to jeszcze ma padać... No co zrobic :(

My w niedziele idziemyna koncert,chcemy też zaliczyć festieal piwa i piknik rodzinny nad rzeką.Jagoda też rano robi kupe ok.6 rano ale bez wiekszego wysiłku.dzisiaj jakkarmiłam małą wieczorem teraz to miałam wrażenie że cały czas głodna a cycki były puste...wiec dałam też mm,zjad£a jeszcze 60 ml...żarłok ma£y...chyba czas zacząć przechodzić nabutle.

Też tak dzisiaj miałam, Młody zjadł 2 cyce, poszedł spać na niespełna godzinę, obudził się i ryk, że głodny, zjadł z dwóch i dalej ryk :baffled:
Nie chciałam dawać mm, żeby się nie zapchał przed kolacją, więc dostał herbatkę i wciągnął 70ml...

Ja dzisiaj w ogole w ciągu dnia miałam wrażenie że jest głodna ciągle.nie opieram sie przrd mm,lepiej żeby sama zaczeła jeść butle niż pitem mieć problem z tym...

Nulini może skok? Dzieci wtedy wiszą i wiszą...

Mój też miewa żarłoczne dni, ale ja to daje jedną, drugą, dziesiątą, dwudziestą pierś... Aa zaraz 4m... Ale ten czas leci
Udanego majowego weekendu styczniówki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, ja tez jestem z Wami cały czas, każdego dnia, z pisaniem gorzej, bo mam w domu mała arabska terrorystke, dziecko kret i wogole, generalnie w skrócie to podobne klimaty do Ciebie Indi.:p
Pozdrawiam serdecznie i milej majowki.
P.s nadal trwam w kp, jeszcze tylKo 2 msc

Do góry