reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Kasia, nasz tez terrorysta. Na rekach albo w ogole robiac cokolwiek z nim mu wszystkie bolaczki mijaja.

Laski zaraz powiecie, ze u nas patola na naxa, ale jak on sie czasem tak drze bez opamietania tylko po to zeby go wziac, to zeby sa siedzi nie mysleli ze go bijemy albo cos ( bo w bloku mieszkamy) to odpalany odkurzac w przedpokoju, zeby zagluszyc I staramy sie ignorowac, chociaz to tez z rizbym skutkiem :(

Indi, chyba każda mama wymagającego bobasa rozumie, bo wie, jakie to frustrujące. Moja Maja to słodki bobas, zazwyczaj grzeczny, ale moja pierwsza córka dała mi w kość, aż się bałam, że będzie powtórka z rozrywki przy tej :szok:. Pociesz się tym, że to minie i będzie co raz lepiej ;-)

Ja juz wiecej dzieci nie planuje. Gdyby nie koniecznosc hormonalnej terapii zastepczej I to ze nienawidze szpitalu, to bym sie wysterylizowala.

indi współczuję :baffled: chociaż powiem Ci, że jak mój wrzeszczy to trudno to znoszę i od razu na ręce biorę :sorry2:

Mój mały w ogóle sam nie zaśnie, jeszcze się mu nie zdarzyło. Musi być cyc albo noszenie/bujanie na rękach

Megami
aż sobie weszłam w Twój link o żywieniu niemowląt jak się dowiedziałam, że mój znajomy postanowił zacząć podawać córce 7-miesięcznej mleko krowie, bo wg niego mm to sama chemia :szok:już zwątpiłam

dopiero teraz mam chwilę -uff :-p
martusia Gniewko jest z 2 stycznia
a co do usypiania to mój zawsze na rękach ,tylko jak na spacer wychodzimy to sam zasypia i to też nie zawsze,dlatego napisałam,ze cud z ta samodzielnością
jeżyk zdrówka dla Frania:happy2:
alecta powodzenia na szczepieniach :happy2:
Indi gwarantuje Ci,że zapomnisz,że N taki "wymagający" to jak z porodem niby pamietasz,ale w sumie zapomina się co złe :tak:

Kiedy urodziłam też miałam opryszczkę, taką dużą. Lekarka w szpitalu poleciła mi maść Erazaban. Powiedziała, że jest najlepsza z tych, co próbowała. Mi też pomogła:)

ImageUploadedByForum BabyBoom1429381237.468717.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429381237.468717.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429381237.468717.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry