reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

femme, podziwiam za odwagę :-) Ja z Młodym nawet do osiedlowego sklepu nie chodzę (o Biedrze nie wspominając) a co dopiero galeria w niedzielę :-) No ale ja przewrażliwiona jestem, bo Młodej choroby przeważnie kończą się zapaleniem oskrzeli i jak ognia unikam ryzyka zachorowania :-)

Młody się uśmiecha jak mnie słyszy :-D
Nachylam się nad nim i zaczynam słodko mówić i od razu uśmiech, do tego guga i zagaduje, ale śmiać się w głos nie śmieje :-D

Oj, Ignaś też dziś usnąć nie mógł, padł dopiero o 20.40 i to leżąc, a nie przy cycku jak zwykle ;-)

reklama
Ja z Lilą już kilka razy w Biedrze byłam.
Razem jeździmy do przedszkola zawieźć starszaki i później od razu na zakupy :-D

Było tak pięknie, a tu Nikola się przebudziła, Lila też.
Tylko Tymko grzecznie śpi dalej.
A takie miałam plany na wieczór :-D

My już też na zakupach małych byliśmy :D W rossmanie , mięsnym :-D i na targu po warzywka. Dorianek się śmieje ale czy to jest świadome to nie wiem :-D Rano po jedzeniu się uśmiecha albo jak w konia mnie robi ;-) Też już śpi ale twardo usnął dopiero z 15 min temu, ale dziecka "nie ma
" już od 20, czyli od czasu po kąpieli. Mnie martwi to jego nie lubienie leżenia na brzuszku. Głowę podnosić podnosi, fika jakby się chciał obrócic i tyle. No, jedziemy kołyską do sypialni bo oglądać chcemy te nowe seriale na tvnie :-)

Marko właśnie sam zasnął w kołysce! Wisiał cały dzień przy cycu, a od 17 do teraz prawie bez przerwy, no takie kilkuminutowe były. Myślałam, że się nie odessie... Od razu wskoczyłam do lóżka :-)

Młody jeszcze się nie uśmiecha, a na pewno nie do mnie, bo do innych obiektów owszem, ale mam wrażenie, że próbuje.

Femme ja też ostatnio z młodym byłam w galerii, ale tam porażka... Miejsca dla matki z dzieckiem by przewinąć czy nakarmić w wc dla niepełnosprawnych. Karmienie na kibelku... Bleh

Lay taka nocka to bajka
Ja mlodego na spiochu karmilam o 22 to o 2,3.30,5,6 i 7 sie budzil ;-)

Nulini super z cyrkiem

Lay maxakra, nienawidzw takicn wiesci tym bardziej ze jak moj gin mowi u nas tez kilka razy bylo blisko tragedii

Femme tez doceniam 9okoje dla matek z dziecmi

Lol slyszalyscie o syndromie hnb u dzieci? Moja koleżanka to stwierdziła u syna najpierw myślałam że to wytłumaczenie na wredne dzieci ale tak czytam o tym i kurde jestem skłonna w to uwierzyć.

Agulqa kondolencje

Laydeek ogromne wspolcxucia dla kolezanki, utrata dziecka na kazdym etapie to ogromna tragedia :(

Agulqa_b strasznie mi przykro :( straszna choroba

LayDeeK nawet nie próbuje sobie wyobrazić co znajomi czują. 30tc człowiek już myśli o rozwiązaniu a tu taki dramat. Płakać mi się chcę na samą myśl, tym bardziej ze Stachu tez pępowiną dwa razy był owinięty i jak go wypychalam pępowina go podduszala i jeszcze 2h po porodzie był siny a paznokcie przestały być sine jakoś tydzień temu.

U nas szykuje się tydxien ciszy, bo ola pojechała na spóźnione ferie do moich rodziców :) mimo że jest mega grzecznym dzieckiem to ma też mega dużo energii i lubi hałas ech...

Poza tym pozarl mnie nowy serial :p

reklama
Jezyk tez chciałam ten z brodzikową ale zapomniałam :p oglądam teraz serial "shameless" o dysfunkcujnej rodzinie w skrócie patologia i dramat w postaci pół komedi ;)
Poza tym przeprosiłam Magdę m :p

Do góry