reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

To tylko ja tyle czasu od porodu i bez bunga, bunga ze starym? Co się ze mną dzieje? Po Mikołaju tak nie było, oj nie...normalnie dół.

Mam już2 nieobejrzane odcinki Grey's anatomy i Hatr of Dixie...ale młody wreszcie w przedszkolu to może nadrobię. U nas leje :wściekła/y:

reklama
McPearl u nas wczoraj mialo byc bunga bunga to Nikola nam wszystko popsula :/
Może dzisiaj uda mi sie puscic :p
Zwlaszcza, ze mam w tym tez swoj interes hihi

Ha! Wy od porodu????? My od czasu starań czyli gdzies od końcówki kwietnia :D
W środę wizyta u gin i mam nadzieje dostać pozwolenie :-)

hej!

u nas też deszcz, więc nie będzie spaceru, a ja tak je lubię :-(

Nulini, ja podobnie. nie zabieram do skupisk zarazków noworodka i malutkiego niemowlaka. to co femme napisała, to prawda, że nie wolno sie aż tak izolować i żyć w sterylnych warunkach, jednak tak małe dziecko wg mnie musi być szczególnie chronione. później oczywiście, że wszędzie z nami młody bywał, bo gdzie miał być? ale chyba tak jak Ty jakieś 3 miesiące nigdzie go nie zabierałam (w sensie do hipermarketów głównie). tym bardziej, że sezon chorobowy. a kąpiel też u nas codziennie. niezależnie od tego jaki rozkład dnia ;-);-)

Dziewczyny, ja też TV nie oglądam (ale ja rzadko tv oglądam). nawet przy niemowlaku można mieć wszystkie seriale zaliczone. np. podczas karmienia TVN PLAYER lub IPLA ;-);-). ewentualnie nagrywarka w dekoderze ;-). nocek póki co też mi szkoda na "głupoty". wolę iść spać.

miłego dnia!

jak Wy jesteście w stanie zapamiętać Wasze pobudki w nocy? ja czasami się budzę (średnio co 3 godz., ale zdarzają się nocki, że i częściej) i na szybciocha próbuję sobie przypomnieć, o której było ostatnie karmienie, bo nie czaję w nocy :-D:-D.

a z młodym (on był karmiony na leżąco i przysypiałam przy tym) budziłam się w środku nocy i szukałam go w łóżku (mąż go po karmieniu odkładałam przy okazji bujając, bo taki był wymagający dzieć). takie schizy :-D:-D:-D

goferek, chrzciny 5 kwietnia :-D
Ja zasiłku jeszcze nie mam, bo dopiero 2 tygodnie temu księgowa papiery złożyła :confused2:

McPearl, spoko, ja też bez seksu ;-)

sprite, ja jestem absolutną przeciwniczką sterylnych warunków, ale sklepy i galerie z niemowlakiem, zwłaszcza teraz, gdzie zewsząd biją na alarm, że szpitale pełne i przychodnie pełne, dla mnie nie do pomyślenia :-D

Nasze zaproszenia :-D Zaproszenia na wesele w formie pudełeczka

Cholera mała ma w oku od dwóch dni jakiś klak w oku i nie wiem jak jej to wyjąć? Solą zakrapialam i więcej pomysłów nie mam... :-/

Nulini super te zaproszenia :-)

Femme- ja zawsze tak jakby krece oczkiem przez powiekę. Wtedy się przemieszcza. Kurcze nie wiem jak to wytłumaczyć tak jakbys tarła delikatnie oko

reklama
Miłego dzionka :cool2: dziś kończmy 2 miesiące

Goferek ja w lutym już dwa razy macierzyński dostałam za styczeń i luty właśnie

McPearl u nas też nic z tych rzeczy od 20 grudnia,da się z tym żyć :-D

Nocka słaba,ale słoneczko śweci więc lepiej się funkcjonuje po nie wyspaniu

Do góry