reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi - zdrowia dla Oli.
.
No to czekamy na wieści od Mommy.

Potem Jeżyk w piątek może ja w terminie w sobotę ( choć u mnie nic się nie zapowiada ) razem z Nulini żeby nie była to niedziela. :-)

reklama
Karpanna- w piątek to dopiero szpital, raczej najpierw poobserwuja jeszcze zanim pomogą ;)

Śniadanie zjadlam, posprzatalam i leżę. Cyprian dziś w domu bo na 13 jedzie z mężem do lekarza sportowego. Co pół roku mają badania typu EKG itd. A raz do roku pobieranie krwi, mocz i cały zestaw łącznie z laryngologiem i dentystą. Dziś na szczęście bez kłucia. :)

Jeżyk - może do piątku sama się rozpakujesz czego Ci życzę. Fajne takie kompleksowe badania.

Ja też sprzątam czekam aż wyschnie mi podłoga w dużym to umyję w przedpokoju i będzie oki. Potem zakupy i po starszą do szkoły. Obiad i odpoczynek. Mam nadzieję, że nie będzie dużo zadań domowych miała Julka. Oby tylko czytanie albo liczenie.

Agulqa no muszę przyznać, że Piotruś raczej grzeczny, ale nie chwalę dnia przed zachodem, więc może być różnie ;-)

Jeju pierwszy raz od tylu miesięcy leżę sobie na brzuchu… co za boskie uczucie :-)

Jagoda niestety tak ładnie śpi tylko w dzień,w nocy budzi sie co godzine-półtorej,a w dzień pośpi nawet 3 godzinki i trzeba ją budzić.jak można to zmienić?w nocy krócej ssie,po prostu zasypia.u mnie mleka tak w sam raz,odciągać będę chyba tylko jak bede chciała wyjść na dłużej.dzisiaj chce na chwile wyskoczyć do sklepu,potrzebuje spacerku.

reklama
Ja bym poleżała na brzuchu ze względu na moje hemoroidy i na wznak najbardziej bo lubię.

Nulini na serio musi być znudzona tematem cycowania kupek itd bo milczy od rana. Mnie to nie wkurza ale już bym chciała się tym zajmować nie noszeniem brzucha.

Ostatnia edycja:
Do góry