reklama
Jeny udało mi się doczytać!
Z tego co zapamiętałam:
Za p-kole płacę 550 zł za dwójkę.
W tym mam 5 posiłków, angielski i rytmike, logopede i p-kole otwarte od 6:30 do 18:30 z czego moje dzieciaki są tam od 8:00 do 17:00.
Ogolnie jestem bardzo zadowolona, bo nie mam już żadnych innych wydatkow oprócz miesięcznej opłaty.
A pod koniec czerwca np dzieciaki jadą na wycieczkę do krainy dinozaurów
Ja Nikoli w ogóle nie karmiłam piersią, a Tymka karmiłam 4 miesiące.
Początki były dla mnie masakryczne.
Karmiłam go i płakałam, bo tak mi cycki poranił.
Później jednak było już cudownie tylko niestety pokarm zaczął mi zanikać i młody się nie najadal.
Teraz też mam zamiar karmić piersią
Mężuś wlasnie robi makaron z kurczakiem i szpinakiem i już mi tu smakowicie pachnie mmm.
A jutro idziemy na grilla do mojego kolegi z pracy.
Mamy synów w tym samym wieku i teraz jego żona też jest w ciąży, ale już na wylocie
A w środę czeka nas długa podróż do Włocławka jupi
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Z tego co zapamiętałam:
Za p-kole płacę 550 zł za dwójkę.
W tym mam 5 posiłków, angielski i rytmike, logopede i p-kole otwarte od 6:30 do 18:30 z czego moje dzieciaki są tam od 8:00 do 17:00.
Ogolnie jestem bardzo zadowolona, bo nie mam już żadnych innych wydatkow oprócz miesięcznej opłaty.
A pod koniec czerwca np dzieciaki jadą na wycieczkę do krainy dinozaurów
Ja Nikoli w ogóle nie karmiłam piersią, a Tymka karmiłam 4 miesiące.
Początki były dla mnie masakryczne.
Karmiłam go i płakałam, bo tak mi cycki poranił.
Później jednak było już cudownie tylko niestety pokarm zaczął mi zanikać i młody się nie najadal.
Teraz też mam zamiar karmić piersią
Mężuś wlasnie robi makaron z kurczakiem i szpinakiem i już mi tu smakowicie pachnie mmm.
A jutro idziemy na grilla do mojego kolegi z pracy.
Mamy synów w tym samym wieku i teraz jego żona też jest w ciąży, ale już na wylocie
A w środę czeka nas długa podróż do Włocławka jupi
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jusia, matko, chciałabym takie zalecenia gina Mój chłop się tak rozochocił po starankach, że teraz codziennie mnie nęka, a mnie się wcale a wcale nie chce
Filipiamama
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja już mam dość tych moich cycków. Nawet nie wiem, jak je opisać, wielkie bimbały, do tego każda inna. Już zaczęly się wyrównywać i maleć, a tu znów taka niespodzianka. Jakby oba były takie jak ten którym nie karmiłam, to ok, ale jest jeszcze ten drugi. On już osiąga miseczkę H i jeszcze mu mało.
U nas też na początku abstynencja narzucona z góry, a teraz mężowi, chyba jakoś ochota spadła
U nas też na początku abstynencja narzucona z góry, a teraz mężowi, chyba jakoś ochota spadła
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Laseczki, ma któraś książkę Kaz Cooke "Ciężarówką przez 9 miesięcy" w PDFie???
Cholera, nigdzie znaleźć nie mogę, a chętnie bym poczytała :-(
Laska na styczniówkach wrzucała, ale od 20 tygodnia dopiero, przepisywała sama na kompie :-(
Cholera, nigdzie znaleźć nie mogę, a chętnie bym poczytała :-(
Laska na styczniówkach wrzucała, ale od 20 tygodnia dopiero, przepisywała sama na kompie :-(