reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Emilchen chetnie oddam ci troche mleka...aaaa az cyce bolą od nadmiaru:/ Czesto przystawiaj a bedzie wiecej:)

LayDeek GRATULACJE!

Nieobecna super ze w domu i forma dopisuje!

Ja zgubilam tylko 6kg! Jakim cudem tak malo...jeszcze 12kg do wagi sprzed ciazy!

Ostatnia edycja:
reklama
nieobecna ja też mam brać dalej clexane, ale robimy teraz w ramię, brzuch za bardzo obolały, nie wyobrażam sobie :no:

dziewczyny a jak długo wasze dzieci piją z piersi przy 1 karmieniu? i jak często domagają się jedzenia?
mój ssie max. 15 minut z jednego cycka i koniec.

mommy chyba dlatego, że kiepsko było z rozwarciem i pewnie zakładali, że może skończyć się cc... w każdym razie było mi ciężko bez wody

Ja też dostałam zastrzyk w tyłek na rozwarcie, u mnie nie zadziałał. Masażu na szczęście nie próbowali, bo słyszałam, że to masakra

Ostatnia edycja:
Bardzo dziękuję za wszystkie rady, na bank skorzystam, tylko błagam niech nas jutro wypuszcza, jutro rano ostatnia dawka antybiotyku i decyzja lekarza.
Nastawiona jestem bardzo, że jutro wychodzimy, jak będzie inaczej to pewnie przeryczę pół dnia.

goferek trzymaj się/! wiem co czujesz, sama byłam w szpitalu prawie 2 tygodnie, z małym 8 dni i też marzyłam o powrocie do domu, oby was już wypuścili! u nas warunkiem były dwa ujemne wyniki crp.

A ja płacze. Wercia od godziny marudna, cycowanie idzie nam nieudolnie. Płacze co chwile. Położna zabrała ja na noworodki, żebym ja sie wyspala. A ja mam wrażenie ze postąpiłam zle oddając ja. Leżę i ryczę!

Lay spokojnie :-) Dopiero co urodziłaś, wprawne cycowanie przyjdzie z czasem! Werci krzywda się nie dzieje na pewno, dostanie mleczko w butli , naje się a Ty odpocznij, śpij. Jak laktacja ruszy , mała nauczy się ssać , ty przystawiać to zobaczysz jak pójdzie ;-) Nie denerwuj się tak i nie stresuj bo to nie pomaga pamiętaj, nerwy też czuje taki maluszek więc na spokojnie :tak:

Mnie migrena dosięgła na koniec chyba jednak.... Niedługo gaszę wszystko i do sypialni idę bo aż oko boli... no i rozpieranie takie w podbrzuszu czuję , uroki. A jeszcze wiesiołka zapodać muszę.

Ostatnia edycja:
Lay albo już pora na Ciebie przyszła. Ja dzisiaj full zestaw i doopa blada ;-) Ale cały czas mojemu mówię, że też bym tak chciała żeby wody mi odeszły, było hlup i już bo bym wiedziała , że to JUŻ i że trzeba jechać ;-)

reklama
Emilchen moze tez sproboj tej herbatki hippa?

Nieobecna podziwiam za impreze
Ja po wyjsciu ze szpitala mialam ochote tylko spac

Megami ja dzis planuje wyslac ł na godzinny spacer z malym i sobie odppczac
W koncu mi tez sie nalezy :-D

A na drugie zdecydowałam się dlatego, że jednak te kilka godzin bólu są niewspółmierne do lat szczęścia i miłości

Ojj pieknie powoedziane :-)

Emilchen moze mu przestaje leciec, probowalas po tych 15min przystawic go do drugiego?
Ja mialam masaz kilka razy, masakra moze nie, ale bolalo :-D

Goferek &&& za wyjscie

Laydeek kochana glowa do gory! Ja tez oddalam w pkerwszy dzien mlodwgo i razem z ł stwierdzilismy ze dobrze. Jak bylosmy wyspani to mielosmy wiecej sily na nauke cycowania itp
Wykorzystuj poloznw, jak czujesz ze cosnie idzie to pros by pokazaly i pomogly
Nade mna przez 2-3dni staly przy cycowaniu, raz szlo lepiej a raz gorzej i wtedy pomagaly

Do góry