reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Suseł, ja kanałówkę też w ciąży miałam...
Mommy, Login to Photobucket | Photobucket ja tu wrzucam foty
A wpychać się będę łokciami, cholera, drugie dziecko, mogłoby pójść szybciej, a nie, że do 40tc czekać
Mommy, Login to Photobucket | Photobucket ja tu wrzucam foty
A wpychać się będę łokciami, cholera, drugie dziecko, mogłoby pójść szybciej, a nie, że do 40tc czekać
Stokrotka34
Fanka BB :)
Doggi powodzenia:-) ! A dasz rade poczekac na jutro;-) ?
Dzwonilam dzisiaj po wyniki i we Wroclawiu wyszly dobrze, jeszcze musze poczekac na weryfikacje przez Instytut Matki i Dziecka ale mam nadzieje ze juz bedzie oki!!
Dzwonilam dzisiaj po wyniki i we Wroclawiu wyszly dobrze, jeszcze musze poczekac na weryfikacje przez Instytut Matki i Dziecka ale mam nadzieje ze juz bedzie oki!!
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini- mi się ciągnie od tygodnia
Nosz kur.wa, z Tosią tego nie miałam, to nieobeznana jestem
A kanałówka nie boli, coś Ty!
Kanałówka NAPIER.DALA!!!
Moja mama cierpiętnica jedzie bez znieczulenia, ja masochistką nie jestem, więc zawsze od progu drę się o znieczulenie.
leczenie kanałowe #ciekawostki #gif #zeby - t0mekk - Wykop.pl
Tylko normalnie jest jeszcze poszerzanie kanałów.
No i jak ktoś ma wrażliwe zęby, to odciąganie, czyli wbijanie igły do samego końca, plus poszerzanie, plus wpychanie wypełnienia boli okrutnie, bo się ma wrażenie, że dentysta dotyka żywych nerwów...
MommyTigger
Fanka BB :)
Doczytałam!!! Dopingujemy Cię Doggi i Stacha!!!
Jezyk mnie nic nie bolało :-)
Stokrotka to super wieści!
Jezyk mnie nic nie bolało :-)
Stokrotka to super wieści!
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No ze znieczuleniem to mnie też nie boli
Mommy, u Ciebie to czopol pełną gębą! U mnie to takie gluty, ale dosłownie gluty, a nie korek
Mommy, u Ciebie to czopol pełną gębą! U mnie to takie gluty, ale dosłownie gluty, a nie korek