reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Lay,może to co powiem bedzie dosyć ostre-ale zrób mu awanture,postaw sprawe jasno-że teraz ty i bobas jesteście najważniejsi,niech sie ogarnie a organizm broni.u mnie to kiedyś zadziałało,po kolejnej chorobie zrobiłam afere że wystarczy mi jedno dziecko w domu i ma sie zachowywać jak facet...pomogło...

Suseł, a ty myslisz ze jak zrobiłam? :-)
To chłop sam od siebie poszedł po gruby koc i mówi: "jak sie wypocić, to konkretnie." Leży teraz pod kocem i kołdra i sie poci po zastrzyku.

Megami rozumiem Cie doskonale, my tez dzis mamy ciezko :-(

Stokrotka dla mnie chyba w dzien gorzej :-( ale noce tez nielatwe :-(

Jezyk dobrze powiedziane

Jeaaa przyjechala paczka ze sklepu blizejciebie a w niej 6x42szt bella happy rozm 1, termometr, wkladki laktacyjne i plyny do prania

Hola, ja tez żyje, wczoraj Lili dala popalić, u mnie też pojawił się problem wiszenia na cycu, ale mam.sposób i jest właśnie w fazie testowej. Doggi ja tez ściskam kopytka, oby dziś! Napiszę więcej jak dam radę, ppzdrawiam

reklama
Do góry