reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Aaa R siedzi od 17 na cycku
Odciagnelam 30ml mleka i cyce juz bolaly od jego ssania wiec dalam mu z butli i zezarl wszystko.
No co za nienazarty dziec ;-)
Odciagnelam 30ml mleka i cyce juz bolaly od jego ssania wiec dalam mu z butli i zezarl wszystko.
No co za nienazarty dziec ;-)
kasiekz
Susel mi kazal jeszcze wypis ze szpitala (z pierwszego porodu). Wiec tez spakowalam.
Doggi ja tez tylko w torbie grzebie Heh przy porodzie z zaskoczenia przynajmniej to odpada;p
Doggi ja tez tylko w torbie grzebie Heh przy porodzie z zaskoczenia przynajmniej to odpada;p
agulqa_b
Megami blagam cie
Ja dzis w nocy musze mleka naprodukowac bo jutro chyba nie dam rady z nim sama
Ciekawe czy teraz bedzie umial w ogole z cycka jesc...
Ja dzis w nocy musze mleka naprodukowac bo jutro chyba nie dam rady z nim sama
Ciekawe czy teraz bedzie umial w ogole z cycka jesc...
nieobecna87
No to szykuje się gruba impreza ja mam nadzieję, że cc mi zrobią dopiero we wtorek... z kilku powodów:
1. Od 2 dni jestem na antybiotyku- zapalenie gardła i zatok, więc boję się intubacji i kaszlu
2. Od wczoraj mam opryszczke na ustach- może do wtorku zejdzie
3. W nocy zaczęła mnie boleć ósemka- jeśli nie przejdzie to wyrwe się po cichu ze szpitala i pojadę do dentysty
4. Jeśli urodze we wtorek to wypuszcza mnie dopiero w sobotę a mój Mąż zdąży zrobić w piątek pepkowe
5. Jutro urodziny ma była mojego Męża
1. Od 2 dni jestem na antybiotyku- zapalenie gardła i zatok, więc boję się intubacji i kaszlu
2. Od wczoraj mam opryszczke na ustach- może do wtorku zejdzie
3. W nocy zaczęła mnie boleć ósemka- jeśli nie przejdzie to wyrwe się po cichu ze szpitala i pojadę do dentysty
4. Jeśli urodze we wtorek to wypuszcza mnie dopiero w sobotę a mój Mąż zdąży zrobić w piątek pepkowe
5. Jutro urodziny ma była mojego Męża
McPearl
nieobecna, teraz to już może być tylko lepiej!
agulqa, a Twój młody nie traktuje cyca jak smoczka? Ciągle je? Bo moją to słychać kiedy je, a kiedy cycmoli... ;-)
Właśnie doczytałam, że ułożenie twarzyczkowe, w jakim urodziła się moja córka to kwalifikuje się typowo pod cc i znacznie utrudnia poród. Dobrze, że nie wiedziałam, że jest tak ułożona. Właściwie muszę powiedzieć, że nie było źle. W książeczce małej jest napisane 12 min parcia.
agulqa, a Twój młody nie traktuje cyca jak smoczka? Ciągle je? Bo moją to słychać kiedy je, a kiedy cycmoli... ;-)
Właśnie doczytałam, że ułożenie twarzyczkowe, w jakim urodziła się moja córka to kwalifikuje się typowo pod cc i znacznie utrudnia poród. Dobrze, że nie wiedziałam, że jest tak ułożona. Właściwie muszę powiedzieć, że nie było źle. W książeczce małej jest napisane 12 min parcia.
Nieobecna ten powód nr 5 wygrywa ze wszystkimi innymi za nic bym tego terminu nie chciała
Agulqa_b myślę tak jak McPearl ze Robert sobie z ciebie smoczek zrobił, z reszta juz o tym pisałam
McPearl nie miałaś usg przed porodem?
Agulqa_b myślę tak jak McPearl ze Robert sobie z ciebie smoczek zrobił, z reszta juz o tym pisałam
McPearl nie miałaś usg przed porodem?
McPearl
Doggi, no właśnie nie. Kilka dni wcześniej na wizycie była ułożona normalnie.
reklama
Żelka
McPearl, moj syn też był ułożony twarzyczkowo - to się nazywa jakoś odwrócony mechanizm ... bo podczas porodu dziecko się kręci w drugą strone czy coś
ale u mnie przy pierwszym porodzie to było milion powodów do cc, a ordynator o ułożeniu twarzyczkowym dzień przed cc nic nie pwoiedział, chpociaz robił usg.
Spakowałam się zaraz ostatnie żronko, tak zeby do 22 się najeść i chyba w coś pogram, żeby zająć myśli ))
ale u mnie przy pierwszym porodzie to było milion powodów do cc, a ordynator o ułożeniu twarzyczkowym dzień przed cc nic nie pwoiedział, chpociaz robił usg.
Spakowałam się zaraz ostatnie żronko, tak zeby do 22 się najeść i chyba w coś pogram, żeby zająć myśli ))