reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Mommy trzymam kciuki żeby Cię już ten Twój nie wkurzał..bo po co Tobie dodatkowe nerwy.

Agulqa dokładnie, dajesz sobie świetnie radę a zmęczenie jest całkowicie naturalne.. Dobrze, że Ł. jest czujny w nocy, do czegoś się przyda, skoro cyca dać nie może ;-)

Noc spokojna, chociaż zasypiałam z bólem lędźwi. Ciągle cały brzuch boli, szczególnie góra, dobrze, że wizyta w czwartek..
Dzisiaj zapowiada się ładny dzień także pewnie jakiś spacer zaliczymy.
Durna zapomniałam kupić sobie wczoraj pojemnik na mocz do badania bo jutro z rana idę.. hm trudno tyle razy chodzę siku, że tym razem chyba po prostu odpuszczę. :no:

reklama
No ja nadal twierdzę, że z tą pełnią to ściema.
Wykorzystałam wczoraj męża i nawet pół skurczu nie miałam :p

Agulqa ja po jakimś czasie też Tymka nie słyszałam :p

Mommy ja czasem mam wrażenie, że faceci istnieją głównie po to żeby nas wkur.wiać ;-)

LayDeek ja też dzisiaj co chwila do kibla wstawałam, ale ogólnie dobrze mi się spało.
Aż dziwne, bo przy pełni ja zawsze mega problemy ze snem mam.

Ja mam cala noc do tylu :( mlody dxis przeszedl samego siebie. Chyba sobie wydumal ze przed porodem moznaby sobie potrenowac do maratonu I mi tak cala noc pedalowal nogami I wiercil glowa. Dopiero NAD ranem sie uspokoil.

My wlaśnie po obchodzie. Mała się trochę zażółciła, jak jej zejdzie żółtaczka to jutro do domu. W nocy ciężko bo młoda ma problem z chwyceniem brodawki i cmoka połykając powietrze...dziś przywitał mnie nawał mleka.

Emilchen, gratki powrotu do domu.

Mcparl moze ma problem chwycic bo w piersi za duzo mleka i jest twarda? U mnie tak czesto sie dzieje

Ja jak jestem sama z malym to najmniejsze kwilenie mnie budzi ale jak juz ktos jest to nie slysze nic totalnie ;-) poza tym pasuje mi ze ł go bierze i przewija, mi daje na cycka i tyle ;-)

PEŁNIA BYŁA Z NIEDZIELI NA PONIEDZIAŁEK

U mnie noc ok, szybko strasznie zasnęłam bo już o 00:30 oczy kleily mi się a ha leżałam w łóżku. I dosłownie minute później zasnęłam wstałam wyjątkowo o 7.15 ani jednego wstawania na siku. Ale za to od rana mam straszne skurcze i bóle w podbrzuszu.
Strasznie juz jestem zmęczona tą końcówką :( mam nadzieje ze to juz długo nie potrwa

Cholera, przed Nowym Rokiem tak mnie dźgała szyjka, że się bałam, że urodzę, a ledwo się zaczął 2015 cisza, nawet skurczy nie mam :wściekła/y:

Za to dziś rano zaczęłam 37tc z przytupem, tak mnie dźgnęło, że się w pół złamałam i chwilę trzymało, w związku z czym składamy dziś łóżeczko i sterylizujemy drobiazgi :-p

Agulqa no to masz super z ł. Ja to czuję, że w nocy pozostanę ze wszystkim sama.. Czyli pełna obsługa jaśnie Pana :-D
A tak z ciekawości jeśli chodzi o przewijanie w nocy, to przewijasz go przed karmieniem czy po?

McPearl unormuje się wszystko na pewno, trzymam kciuki za powrót do domku ;-)

reklama
Jenn ja Ole przewijalam po karmieniu (tylko ona jadła o północy i potem kolo 5-6 dopiero) bo u niej nie ważne co w gaciach ważne żeby jeść!! Ona z zegarkiem w ręku co 3h w dzień jadła. 3cia h minęła a ona w ryk. Z nią można było wszystko zaplanować perfect. Cały dzień bez niespodzianek ;)

Do góry