reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi jaja robisz sobie z bada?
Skad Ci lekarze sie biora zebu pecherz przy cc przeciac?!
Yggam gratki aktu!
Pamietam moj ucieszony ryj po wyjsciu od notariusza ;-)
Mcpearl mnie dzis pierwszy dzien nie boli dopiero. Jeszcze 3szwy misie trzymaja
Nulini nie opowiadaj mi o takich rzeczach jak ta przy cc
Emilchen pamietam jak mi zle bylo w szpitalu mimo ze z ł i opieka spoko wiec nie chce wiedzidc co Ty czulas
Znam Twoj spokoj majac malego przy sobie i wiedzac ze jest bdzpieczniejszy niz w brzuchu! Zajrzyj czzsem i daj znac co u Was
Maly nadrabia wczorajsze niespanie i dzis spi caly dzien
My z ł, mama i mlodym gtalismy w kalambury
Niezla radocha
Skad Ci lekarze sie biora zebu pecherz przy cc przeciac?!
Yggam gratki aktu!
Pamietam moj ucieszony ryj po wyjsciu od notariusza ;-)
Mcpearl mnie dzis pierwszy dzien nie boli dopiero. Jeszcze 3szwy misie trzymaja
Nulini nie opowiadaj mi o takich rzeczach jak ta przy cc
Emilchen pamietam jak mi zle bylo w szpitalu mimo ze z ł i opieka spoko wiec nie chce wiedzidc co Ty czulas
Znam Twoj spokoj majac malego przy sobie i wiedzac ze jest bdzpieczniejszy niz w brzuchu! Zajrzyj czzsem i daj znac co u Was
Maly nadrabia wczorajsze niespanie i dzis spi caly dzien
My z ł, mama i mlodym gtalismy w kalambury
Niezla radocha
jenn200818
Emilchen super że już w domku
Mnie znowu męczą wieczorne skurcze.. Oby noc była spokojna no i pobudka nie taka wczesna.
Mnie znowu męczą wieczorne skurcze.. Oby noc była spokojna no i pobudka nie taka wczesna.
MommyTigger
Żre mleko z nesquikiem.... Mam ochotę na coś konkretnego ale dupa i gdzie o tej godzinie.... Nawet nie miałam kiedy obiadu zjeść dzisiaj...
Masakra, współczucia bada.... Ehh... Szybkiego powrotu do zdrowia.
Mój balety na pępkowe planuje od łoo ho hoo.... Wqrwia mnie tak nieziemsko , że nie macie pojęcia. Dzisiaj rano to jeszcze chwila a w pysk bym mu chyba przylała , serio czasem mam wrażenie , że przydałoby mu się Nie chce mi się ogólnie ani z nim gadać ani na niego patrzeć himery stroi gorsze niż baba w ciąży. W sumie to ja w porównaniu do niego to anioł jestem , powinien ktoś dać mu popalić gnojowi bo odbija mu od jakiegoś czasu i kto wie czy mi nerwy po porodzie nie puszczą i nie wyleci na zbity pysk z domu.
Masakra, współczucia bada.... Ehh... Szybkiego powrotu do zdrowia.
Mój balety na pępkowe planuje od łoo ho hoo.... Wqrwia mnie tak nieziemsko , że nie macie pojęcia. Dzisiaj rano to jeszcze chwila a w pysk bym mu chyba przylała , serio czasem mam wrażenie , że przydałoby mu się Nie chce mi się ogólnie ani z nim gadać ani na niego patrzeć himery stroi gorsze niż baba w ciąży. W sumie to ja w porównaniu do niego to anioł jestem , powinien ktoś dać mu popalić gnojowi bo odbija mu od jakiegoś czasu i kto wie czy mi nerwy po porodzie nie puszczą i nie wyleci na zbity pysk z domu.
agulqa_b
Aaa ledwo zasnelam i maly sie na cyca obudzil:-(
agulqa_b
Laydeek nie mam pojecia
My za to sie cycujemy
Dzis 00, 3.30, 5.50
Wyrodna matka ze mnie
R spi w gondoli w nassym pokoju a ja nic nie slysze
Za kazdym razem ł mnue ns cycowanie budzi
My za to sie cycujemy