reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
NO, porządek musi być:-D

Ja w sumie mogę rodzić, tyle że nie mam żadnych znaków zbliżającego się porodu. Pocieszam się, że za pierwszym razem też nie miałam.

Jenn ja tam wcale nie chce, chociaż ciężko niewygodnie i pobita rozbita wewnętrznie jestem, niech siedzi jak jej dobrze i rośnie sobie :-D

Tasia moja koleżanka tez nie miała żadnych znaków, nawet brzuch jej się nie obniżył, aż pewnego dnia wstała rano zrobiła staremu śniadanie on wyszedł i 15min później jak szła się przebrać wody jej odeszły :p i mówi że tak zdziwiona w życiu nie była :p

Żelka to mój niech wychodzi juz :p ewidentnie mu nie pasuje w brzuchu i ja też nie lubię tego wiec jak juz przyjdzie kiedyś mój czas to znów się posikam z radości :D

Doggi właśnie miałam tak samo. I na porodówkę ze śmiechem pojechałam, aż położna patrzyła na mnie jak na idiotkę. Jak zobaczyła, że mam rozwarcie 6 cm i żadnych skurczy to też w szoku była.

Femme moj ma troszke wloskow, ale jasne i nie za duzo ;-)

Karpanna 3razy juz pytalas czy mnie nacinali...

Doggi dajesz 28 :-D

Zelka ja nie placze jeszcze bo mam brzuch jak w 5mcu :p

Mam też dość brzucha jak Doggi. Marzę żeby ubrać swoje dżinsy i kurtkę no i różne inne ubrania a nie wciąż to samo bllleeeee. Dolegliwości ciążowe i hemo mnie dobijają. Co się położę to zasypiam nie wiem czemu tak mam. W 3 ciąży to chyba nie mam co liczyć na jakieś zwiastuny pewnie jak nadejdzie czas to się zacznie i już. Chociaż nie wiem. Mnie na KTG w szpitalu zaskoczyli że 1/4 porodu mam za sobą a ja nic nie wczułam.

reklama
Do góry