reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej hej w przerwie między kapusta a grzybowa znalazłam chwilkę by napisać. Jeszcze jutro po wizycie opanieruje rybkę i juz wszystko gotowe.

U mnie na GBS pobierają z dwóch miejsce;) właśnie jutro na wizycie będą wyniki.

Co do samochodów, to ja chciałam coś małego, ale że przed urlopem w pl kupiliśmy kia Sportage to dostalam w spadku naszego Passata. Ale teraz się ciesze, bo ma fajny bagażnik a i w środku jest dużo miejsca:) no ten escape duży samochodzik:) ciesze się Waszym szczęściem.

Bada dobry wybór w ogóle opole fajne samochody, a VW ekonomiczne, mój pasek w disesl'u pali 4litry na 100mil, wiec ciężko u mnie z wyjezdzeniem całego baku a i początek roku to dobra pora na kupowanie samochodu. Bo samochody juz niby rok starsze, ale dzięki temu cena niższa.

Jeżyk oj ja też pamiętam i przypominam o tym T na każdym kroku ;)
Cholera! To jego wina! Obietnica T "obiecuje ze na porodowke zawioze cie naszym nowym autem" i kuźwa Stachu tak męczy chce wyjść ale nie może bo czeka na auto.... I wszystko jasne :p to jsk T chce syna z grudnia to się musi pospieszyć :p

Jenn wiesz my musimy mieć duże auto,nie dość ze dwójka dzieci to jeszcze pies który zajmuje tyle miejsca co dwoje dorosłych :p

Bada zafira fajne autko

Doggi biedny Stachu musisz pospieszyć swojego, co to ma być, syna chce z grudnia, Stachu się meczy a tu postępów brak, ja nie wiem:p
Duże auta fajne auta, rodzinne no a do tego pies to ten ze zdjęcia o mdlejacej choince?

Twój tez takie miny robi?

Bada my też do stycznia czekamy.
U nas niezmiennie na tapecie Nissan Almera Tino i Mazda Permacy.
Powiedziałam Ł, że nic innego niż Japończyk nie wchodzi w grę po naszych, a raczej moich, ostatnich samochodowych przejściach.
I właśnie u nas koleś wystawił piękne Tino na sprzedaż o modlę się żeby nikt nam go nie sprzatnal.

Doggi no dla Was to tir by się przydał żeby psa przewozić :-D

Wzięłam się w końcu do roboty.
Warzywa na sałatkę się gotują, "sos" do śledzi stygnie, obiad się robi.
Na koniec zostawiam sobie ciasto :-)

reklama
Do góry